Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Επαναλειτουργία του Υποκαταστήματος ΙΚΑ ΕΤΑΜ Άνω Βιάννου
Επαναλειτουργία του Υποκαταστήματος ΙΚΑ ΕΤΑΜ Άνω Βιάννου PDF Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Δ/νση: Άνω Bιάννος
Τ.Κ.: 700 04
Πληρ.: κ. Θεοδοσάκη Ζαχαρένια
Τηλ.: 2895340180
Fax: 2895022860

Άνω Βιάνννος, 27/1/2012

 

 

ΠΡΟΣ: Διοικητή ΙΚΑ, κο Ροβέρτο Σπυρόπουλο
Κοινοποιηση: Βουλευτες Ν. Ηρακλείου

ΘΕΜΑ: Επαναλειτουργία του Υποκαταστήματος ΙΚΑ ΕΤΑΜ Άνω Βιάννου

Κύριε Διοικητά,

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την συζήτηση που είχατε με τον Βουλευτή Ηρακλείου Κο Φραγκίσκο Παρασύρη σχετικά με την λειτουργία των Παραρτημάτων ΙΚΑ του Ν. Ηρακλείου.

Ενώ λοιπόν προκλητικά αγνοήσατε τις θέσεις μας που ως τοπική κοινωνία σας γνωστοποιήσαμε και μονομερώς αποφασίσατε την αναστολή λειτουργίας του παραρτήματος ΙΚΑ στην Βιάννο, έρχεσθε σήμερα και διαπιστώνετε ότι θα λαμβάνετε υπόψιν σας τις απόψεις των τοπικών φορέων πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε ενέργεια που να αφορά την λειτουργία παραρτημάτων ΙΚΑ.

Κύριε Διοικητά,

Με βάση τα παραπάνω σας καλούμε και απαιτούμε πλέον την άμεση επαναλειτουργία του παραρτήματος ΙΚΑ ΕΤΑΜ ΒΙΑΝΝΟΥ διαφορετικά θα είστε απόλυτα ανακόλουθος με αυτά που ο ίδιος επικαλείσθε.

Οφείλετε άμεσα να αποκαταστήσετε την άδικη συμπεριφορά σας προς τον Δήμο Βιάννου και να πράξετε το αυτονόητο με βάση πάντα τα λεγόμενα σας.

Καλούμε επίσης του Βουλευτές Ηρακλείου να πάρουν θέση και με βάση τις παλαιότερες επιστολές μας αλλά και την ξεκάθαρη πλέον τοποθέτηση του Διοικητή του ΙΚΑ για σεβασμό στις αποφάσεις των τοπικών φορέων να σταθούν δίπλα στις θέσεις του Δήμου Βιάννου και άμεσα να επαναλειτουργήσει το τοπικό Υποκατάστημα ΙΚΑ. Να σας υπενθυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο παράρτημα του ΙΚΑ στον Δήμο μας εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών σε απόσταση άνω των 40 χιλιομέτρων χωρίς την ύπαρξη τακτικής συγκοινωνίας δυσκολεύοντας καθημερινά τους πολίτες που θέλουν να έχουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Ιδρύματος.

Κύριε Διοικητά,

Οι πολίτες του Δήμου μας δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας ούτε και είναι. Γι’ αυτό σας καλούμε να αναθεωρήσετε την απόφαση σας και να συνεχίσει την λειτουργία του το τοπικό Υποκατάστημα ΙΚΑ ΕΤΑΜ ΒΙΑΝΝΟΥ προς εξυπηρέτηση των πολιτών του Δήμου μας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΜΠΑΡΙΤΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA