Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ο Παύλος Μπαριτάκης στο εντυπωσιακό φεστιβάλ του Καστρίου που ανέδειξε την Τέχνη του Graffiti
Ο Παύλος Μπαριτάκης στο εντυπωσιακό φεστιβάλ του Καστρίου που ανέδειξε την Τέχνη του Graffiti PDF Εκτύπωση

Όταν η σύγχρονη τέχνη, συναντά το μεράκι, τότε το αποτέλεσμα είναι αυτό που είδαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο φεστιβάλ που γίνεται θεσμός, στο Καστρί του Δήμου Βιάννου.

Ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, επισκέφθηκε το 2ο «Graffiti Festival», το οποίο «μαγνήτισε» τα βλέμματα όλων, συνιστώντας ένα μοναδικό γεγονός για την περιοχή, το οποίο θα μείνει αξέχαστο σε όλους τους συμμετέχοντες.

«Το φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στο πανέμορφο χωριό του Δήμου μας, το Καστρί, πέτυχε το στόχο του: Ανέδειξε για μια ακόμη χρονιά μια μοντέρνα μορφή τέχνης με τον Πολιτισμό, ενώνοντας την ταυτόχρονα με τους κατοίκους και τους επισκέπτες του χωριού, που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική εκδήλωση γεμάτη μουσική, στην οποία αναδείχθηκε η δύναμη της καλλιτεχνικής έκφρασης. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου για αυτή την πρωτοβουλία», επισήμανε ο κ. Μπαριτάκης.

Σημειώνεται ότι το φεστιβάλ ήταν αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού, σε συνεργασία με αναγνωρισμένους καλλιτέχνες, λαμβάνοντας χώρα από τις 28 ως τις 30 Ιουνίου, στο αλιευτικό καταφύγιο του Καστρίου και αναδεικνύοντας την τέχνη του γκράφιτι.

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA