Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Θετικές εξελίξεις φέρνει η συνάντηση του Δημάρχου Παύλου Μπαριτάκη με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Βασίλη Σπανάκη
Θετικές εξελίξεις φέρνει η συνάντηση του Δημάρχου Παύλου Μπαριτάκη με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Βασίλη Σπανάκη PDF Εκτύπωση

20240630_132720.jpg
Στο Υπουργείο Εσωτερικών βρέθηκε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, προκειμένου να έχει μια συνάντηση με το νέο Υφυπουργό κ. Βασίλη Σπανάκη.

Η επιβεβαίωση για την καλή συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ήρθε, τόσο μέσα από το θετικό κλίμα που έγινε η επαφή των δύο πλευρών, όσο και από τις θετικές εξελίξεις, που φέρνει αυτή η συνάντηση για το Δήμο Βιάννου.

Στη διάρκεια της συζήτησης, ο κ. Μπαριτάκης ενημέρωσε τον Υφυπουργό για τα «ανοικτά μέτωπα» του Δήμου Βιάννου, σε σχέση με τις χρηματοδοτήσεις, κυρίως για θέματα οδοποιίας, αλλά και την ανάγκη για την υλοποίηση του έργου ανακαίνισης- αναβάθμισης του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου - Λυκείου Βιάννου που χρήζει άμεσων παρεμβάσεων.

Ταυτόχρονα έγινε ενημέρωση για την ανάγκη ενίσχυσης του προσωπικού των Υπηρεσιών του Δήμου, με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων, που αφορούν την καθημερινότητα της Βιάννου και τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών.

«Έγινε μια πλήρη καταγραφή των προβλημάτων που αφορούν το Δήμο μας. Τόσο σε ό,τι αφορά την ενίσχυση των Οικονομικών, Τεχνικών και λοιπών Υπηρεσιών, όσο και των εξωτερικών συνεργείων, αλλά και σε ό,τι αφορά την ανάγκη του Δήμου μας για επιπλέον χρηματοδοτήσεις. Το ευχάριστο είναι πως ο Υφυπουργός, δεσμεύτηκε πως θα είναι στο πλευρό μας, με ουσιαστικό τρόπο», είπε ο κ. Μπαριτάκης, μετά τη συνάντηση.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως θα υπάρχει ανάμεσα τους συχνή επικοινωνία και κοινό μέτωπο στην επίλυση των προβλημάτων του Δήμου Βιάννου. Μάλιστα στα πλαίσια αυτά ο κ. Σπανάκης αναμένεται να ενημερώσει μέσα στο επόμενο διάστημα, για το που μπορεί να στηρίξει το Υπουργείο Εσωτερικών σε επίπεδο έκτακτων χρηματοδοτήσεων, προκειμένου να ενισχύσει παρεμβάσεις σε ζητήματα οδοποιίας σε πρώτο χρόνο και σε δεύτερο χρόνο στην υλοποίηση έργων στα σχολεία του Δήμου.

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA