Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Παύλος Μπαριτάκης: «Θερμά συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στο νέο κύκλο σπουδών που ανοίγεται μπροστά σας»
Παύλος Μπαριτάκης: «Θερμά συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στο νέο κύκλο σπουδών που ανοίγεται μπροστά σας» PDF Εκτύπωση

Mήνυμα του Δημάρχου Βιάννου προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών μετά την ανάρτηση των βαθμολογιών

Mε μήνυμα του ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, στέλνει τις ευχές του προς τους μαθητές μετά την ανάρτηση των βαθμολογιών για τις Πανελλαδικές εξετάσεις:

 

 

mparitakis.jpg

«Αγαπητά μας παιδιά,

Οι πανελλαδικές εξετάσεις αποτέλεσαν μια σημαντική πρόκληση στη ζωή σας, στην οποία ανταποκριθήκατε με επιτυχία.

Ήταν συνάμα και το τέλος μιας όμορφης, αλλά και δημιουργικής πορείας, μέσα από τις βαθμίδες της σχολικής Κοινότητας, σηματοδοτώντας ταυτόχρονα και την έναρξη μιας νέας διαδρομής, μέσα από την κορυφαία βαθμίδα Εκπαίδευσης.

Έχοντας δώσει τον καλύτερο σας εαυτό, τώρα δρέπετε τους καρπούς του κόπου σας, της προσπάθειας που καταβάλλατε, επιτυγχάνοντας τους στόχους που είχατε θέσει.

Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους επιτυχόντες θερμά συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στο νέο κύκλο σπουδών και εμπειριών που ανοίγεται μπροστά σας. Πολλά μπράβο σε εσάς πρώτα απ' όλα, αλλά και στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που αποτέλεσαν όλα αυτά τα χρόνια το στήριγμα σας

Θέλω όμως να στείλω και ένα μήνυμα αισιοδοξίας προς όλους τους μαθητές, που δεν πέτυχαν σε αυτή τη διαδικασία, καλώντας τους να συνεχίσουν να κυνηγούν τα όνειρα τους. Γιατί σημασία δεν έχει πόσες φορές θα πέσει κάποιος, αλλά πόσες φορές θα σηκωθεί, έτοιμος να αγωνιστεί ξανά».

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA