Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Αναστολή Λειτουργίας των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης λόγω Καύσωνα
Αναστολή Λειτουργίας των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης λόγω Καύσωνα PDF Εκτύπωση

Με απόφαση του Δημάρχου Βιάννου κ. Παύλου Μπαριτάκη αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων από αύριο Τετάρτη 12 Ιουνίου ως και την Παρασκευή 14 Ιουνίου, στα δημόσια σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία/Δημοτικά) του Δήμου.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με τις ανακοινώσεις και τις οδηγίες που δόθηκαν από το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, λόγω της επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων με το κύμα καύσωνα που επηρεάζει και τον Δήμο Βιάννου, αποφασίστηκε από τον κ. Μπαριτάκη η αναστολή της λειτουργίας των σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των Δημοτικών Σχολείων: Άνω Βιάννου, Άρβης, Ψαρής Φοράδας, Εμπάρου, καθώς και των νηπιαγωγείων: Άνω Βιάννου, Άρβης, Καστρίου, Εμπάρου, Ψαρής Φοράδας.

Επίσης αναστέλλεται και η λειτουργία του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Βιάννου από αύριο Τετάρτη 12/06 ως και την Παρασκευή 14/06.

«Η απόφαση για την αναστολή λειτουργίας των σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, αλλά και του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Βιάννου, πάρθηκε, καθώς κρίθηκε αναγκαία η προστασία των φιλοξενούμενων παιδιών στον Παιδικό Σταθμό και των μαθητών των νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας από τον επερχόμενο καύσωνα», σημείωσε ο κ. Μπαριτάκης, με αφορμή την εκδοθείσα απόφαση.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη σε συνέχεια του Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας με ημερομηνία 11/6/2024 λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που θα δημιουργήσει ο ισχυρός καύσωνας ο οποίος θα καταγραφεί και στην Κρήτη.

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA