Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Πρόσκληση Κατεπείγουσας Συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής
Πρόσκληση Κατεπείγουσας Συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής PDF Εκτύπωση

ΠΡΟΣ:
1) Τακτικά & Αναπληρωματικά μέλη της Δημοτικής επιτροπής Δήμου Βιάννου

Τακτικά μέλη:

  1. Χατζάκη Ιωάννη του Εμμανουήλ
  2. Λουλάκη Πολυχρόνιο του Γεωργίου
  3. Μωυσάκη Κωνσταντίνο του Σταύρου
  4. Βασιλάκη Κωνσταντίνο του Νικολάου

Αναπληρωματικά μέλη:

  1. Καρτσάκη Θεόδωρο του Εμμανουήλ
  2. Μητσόπουλο Δημήτριο του Τηλεμάχου
  3. Βιαννιτάκη Γεώργιο του Νικήτα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

  1. κ. Δήμαρχο
  2. κ.κ Προέδρους Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων & Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου με την παράκληση οι Πρόεδροι των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων να ενημερώσουν τα μέλη των συμβουλίων τους για την πρόσκληση αυτή
  3. Προϊσταμένη Δ/νσης Διοικητικού-Οικονομικού
  4. Προϊσταμένη Δ/νσης Τεχνικών υπηρεσιών & Περιβάλλοντος
Σας προσκαλώ σε κατεπείγουσα συνεδρίαση της Δημοτικής επιτροπής η οποία θα διεξαχθεί ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ στο Δημοτικό Κατάστημα στην Άνω Βιάννο την 11η Ιουνίου 2024 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ. σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852 / 2010 όπως αυτό τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα, τις διατάξεις του άρθρου 74A του Ν.3852/2010 όπως προστέθηκε με το άρθρο 9 του Ν. 5056/2023, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
  1. Έγκριση του πρακτικού ηλεκτρονικής αποσφράγισης και αξιολόγησης τεχνικών προσφορών της επιτροπής διαγωνισμού και του πρακτικού ηλεκτρονικής αποσφράγισης οικονομικών προσφορών και ανάδειξης του προσωρινού μειοδότη της επιτροπής διαγωνισμού για την «Προμήθεια σωλήνων και εξαρτημάτων ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης».
  2. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την τροποποίηση του προϋπολογισμού και την ενίσχυση του ΚΑΕ με τίτλο «ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΤΑΧΥΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΛΤΑ (ΠΑΡΑΓΩΓΗ-ΕΜΦΑΚΕΛΩΣΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕΣΩ ΕΛΤΑ) (ΣΥΜΒΑΣΗ 2024 - 2025)».

Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα επειδή θα πρέπει άμεσα η Δημοτική επιτροπή να λάβει απόφαση για την έγκριση των πρακτικών της επιτροπής διαγωνισμού και την ανάδειξη του προσωρινού μειοδότη για την «Προμήθεια σωλήνων και εξαρτημάτων ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης», που επείγει προκειμένου οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου να έχουν στην διάθεση του ικανό αριθμό ανταλλακτικών για να αντιμετωπίσουν τις ζημιές που καθημερινά παρουσιάζονται στα δίκτυα, και επίσης θα πρέπει να ενισχυθεί ο Κ.Α.Ε που αφορά το «Σύστημα εισπράξεων ταχυπληρωμής ΕΛΤΑ (παραγωγή-εμφακέλωση-αποστολή λογαριασμών μέσω ΕΛΤΑ)» μέσω της τροποποίησης του προϋπολογισμού καθότι η σχετική διαδικασία αποστολής των λογαριασμών των τελών έχει καθυστερήσει. Από την αναβολή λήψης των σχετικών αποφάσεων πιθανολογείται κίνδυνος για τα συμφέροντα του Δήμου.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤ.ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΝΔΥΛΑΚΗΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

Σχετικά αρχεία

Πρόσκληση - Αρχείο pdf ( 198 KB)

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA