Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Συμμετοχή του Δήμου Βιάννου στο 12ο Παγκρήτιο Forum Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα Κρητικά Ξενοδοχεία και τα Δίκτυα Διανομής – Super Market»
Συμμετοχή του Δήμου Βιάννου στο 12ο Παγκρήτιο Forum Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα Κρητικά Ξενοδοχεία και τα Δίκτυα Διανομής – Super Market» PDF Εκτύπωση

Παύλος Μπαριτάκης: «Ο Δήμος Βιάννου στοχεύει στην ανάδειξη και προβολή των κορυφαίων τοπικών προϊόντων της περιοχής»

Στο κορυφαίο για την οικονομία της Κρήτης επιχειρηματικό γεγονός -«το 12ο Παγκρήτιο Forum Προώθησης κρητικών Προϊόντων στα κρητικά Ξενοδοχεία και τα Δίκτυα Διανομής - Super Market»- μετείχε ο Δήμος Βιάννου με δικό του περίπτερο, παρουσία του Δημάρχου κ. Παύλου Μπαριτάκη και του Αντιδημάρχου Πρωτογενή Τομέα κ. Χαράλαμπου Κονδυλάκη.

Στη διάρκεια του Παγκρήτιου Forum που πραγματοποιήθηκε και φέτος στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούρνες, το περίπτερο του Δήμου Βιάννου κέντρισε το ενδιαφέρον και έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους επισκέπτες να συζητήσουν με τα στελέχη του Δήμου και να ενημερωθούν για τα προϊόντα που παράγονται από την περιοχή, μέσα από το ενημερωτικό υλικό, το οποίο υπήρχε στο περίπτερο.

Παράλληλα, παραγωγοί του Δήμου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με εκπροσώπους του ξενοδοχειακού κλάδου και των Δικτύων Διανομής, προκειμένου να διερευνηθεί η δυνατότητα, αλλά και οι προοπτικές που υπάρχουν για την ανάπτυξη συνεργασιών ανάμεσα στις δύο πλευρές. Μια ένωση των δυνάμεων του Τουρισμού και του Πρωτογενούς Τομέα, η οποία μπορεί να ενισχύσει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Κρήτης και να ενισχύσει ένα αναπτυξιακό μοντέλο που θα συμβάλει στην στήριξη της τοπικής Οικονομίας.

Ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, στο περιθώριο πραγματοποίησης του Παγκρήτιου Forum δήλωσε ότι: «Ο Δήμος Βιάννου, μετέχοντας για μια ακόμη χρονιά σε αυτή την κορυφαία επιχειρηματική εκδήλωση, στοχεύει αφενός στην ανάδειξη και προβολή των κορυφαίων τοπικών προϊόντων που διαθέτει η περιοχή, αφετέρου στην ισχυροποίηση της ταυτότητας και της εξωστρέφειας του, μέσα από την σύναψη συμφωνιών των παραγωγών, με τους κορυφαίους στο χώρο του Τουρισμού, της Βιοτεχνίας και της Μεταποίησης.

Τα προϊόντα της βιαννίτικης γης είναι κορυφαία σε ποιότητα, αξίζοντας κάθε δυνατή στήριξη, με την Δημοτική Αρχή, μέσα από σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών, να αποδεικνύει έμπρακτα πως είναι αρωγός στην προσπάθεια για την ανάδειξη τους και την διασφάλιση της θέσης που τους αξίζουν στην αγορά».

Ενώ ο κ. Μπαριτάκης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον αντιδήμαρχο Πρωτογενή Τομέα κ. Χαράλαμπο Κονδυλάκη και όλους όσους συνέβαλαν, ώστε η παρουσία του Δήμου Βιάννου στο Παγκρήτιο Φόρουμ να είναι άρτια για μια ακόμη φορά.

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA