Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ανακοίνωση για την Περιπέτεια Υγείας του Δημάρχου Βιάννου Παύλου Μπαριτάκη
Ανακοίνωση για την Περιπέτεια Υγείας του Δημάρχου Βιάννου Παύλου Μπαριτάκη PDF Εκτύπωση

Το δικό του μήνυμα στέλνει ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης, για την περιπέτεια υγείας του, μετά την αδιαθεσία που ένιωσε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα ο κ. Μπαριτάκης αναφέρει με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media:

«Ένας έντονος πόνος σήμερα το πρωί κατά την επίσκεψη μου στο 12ο Forum του Επιμελητηρίου στις Γούρνες, έγινε η αιτία μιας ιατρικής περιπέτειας!

Αρχικά, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες, τον Περιφερειάρχη Κρήτης, τους Δημάρχους, τους Αντιπεριφερειάρχες και όλους τους συναδέλφους στην Αυτοδιοίκηση για το συγκινητικό ενδιαφέρον.

Ευχαριστώ επίσης το ΕΚΑΒ: ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό και τα πληρώματα ασθενοφόρου, για την άμεση ανταπόκριση του και ασφαλή μεταφορά μου στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο!

Ευχαριστώ γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και όλο το προσωπικό του Βενιζελειου Νοσοκομείου, για την αμεσότητα των εξετάσεων και φροντίδα σε όλα τα επίπεδα!

Τελικά έχω διαγνωστεί με περικαρδίτιδα, με υγρό που δημιουργεί έντονο πόνο. Έγινε η εισαγωγή μου στο Νοσοκομείο και ξεκίνησα την θεραπεία. Θα μείνω για όσο χρειαστεί, σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών!

Τέλος, ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στην οικογένεια μου, τη σύζυγο μου Ευγενία Πρωιμάκη με τα παιδιά μου και όλους τους συγγενείς που βρέθηκαν κοντά μου από την πρώτη στιγμή.

Ευχαριστώ!!», έγραψε ο κ. Μπαριτάκης

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA