Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Εκδηλώσεις Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο ΚΗΦΗ Δήμου Βιάννου
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο ΚΗΦΗ Δήμου Βιάννου PDF Print

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Άνω Βιάννος 02-02-2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση, με την κοπή της πίτας του ΚΗΦΗ Δήμου Βιάννου πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της δομής που βρίσκονται στην περιοχή της Αγίας Μονής Βιάννου .

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης οι Αντιδήμαρχοι Νικήτας Γιαμαλάκης και Μανώλης Αγαπουλάκης, ενώ την πίτα ευλόγησαν οι ιερείς της Άνω Βιάννου.

Ο Δήμαρχος Βιάννου στον σύντομο χαιρετισμό του, συνεχάρη τους εργαζομένους του ΚΗΦΗ για τις προσπάθειες που καθημερινά καταβάλλουν, το κοινωνικό έργο που συντελείται καθημερινά, υποστηρίζοντας τις ανάγκες της Τρίτης Ηλικίας, ενώ συνομίλησε με τους φιλοξενούμενους της δομής στους οποίους και ευχήθηκε το 2018 να είναι μια χρονιά πρώτα απ’ όλα με υγεία. Ο Δήμαρχος τόνισε πως τα άτομα της τρίτης ηλικίας αποτελούν την πρώτη προτεραιότητα του Δήμου και οφείλουμε όλοι ένα ευχαριστώ για όσα προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν στην κοινωνία μας. Δήλωσε ικανοποιημένος από την αναβάθμιση του κτιρίου και του εξοπλισμού της δομής η λειτουργία της οποίας χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη 2014-2019» Άξονας 5 «Προώθηση της Κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, δίνοντας όπως τόνισε ο κ. Μπαριτάκης τη δυνατότητα σε άτομα ευπαθών ομάδων της Τρίτης Ηλικίας να απολαμβάνουν δωρεάν σε καθημερινή βάση τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Κλείνοντας ο Δήμαρχος δήλωσε ότι εντός του 2018 θα αποκτηθεί ένα νέο λεωφορείο που θα δώσει την δυνατότητα να εξυπηρετηθούν ακόμη περισσότεροι ηλικιωμένοι στη δομή.

 

 


 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA