Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Municipality of Mayor Χαιρετισμός Δημάρχου
Χαιρετισμός Δημάρχου PDF Print
x

Αγαπητοί επισκέπτες φίλες και φίλοι,

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του Δήμου Βιάννου που δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση και την εξυπηρέτησή σας. Από τον ηλεκτρονικό αυτό ιστότοπο επιθυμούμε να σας παρουσιάσουμε τον όμορφο και ιστορικό Δήμο μας και να ανοίξουμε μία ακόμη οδό επικοινωνίας με σας, τους δημότες και τους επισκέπτες μας.

Η ιστοσελίδα μας έρχεται να καλύψει τις άμεσες ανάγκες ενημέρωσης και πληροφόρησης των δημοτών μας και των φίλων και επισκεπτών του Δήμου, αλλά και της διαφάνειας που διέπει τις αποφάσεις και τις ενέργειες της νέας Δημοτικής Αρχής.

Σταδιακά αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας δίνοντας έμφαση στην προώθηση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και παρέχοντας άλλη μια δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας με το δημότη με στόχο τη δημιουργία ενός σύγχρονου και ψηφιακού Δήμου.

Φίλες και Φίλοι,

Η Δημοτική αρχή στοχεύοντας στην βελτίωση των υποδομών του Δήμου, αλλά και την εξυπηρέτηση του Δημότη προσπαθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να ανταποκριθει στις προσδοκίες των συνδημοτών μας και τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής.

Στη νέα αυτή πορεία θέλουμε συμπαραστάτες όλους τους δημότες και όλες τις δημότισσες. Μαζί μπορούμε να οραματιζόμαστε, να προγραμματίζουμε, να υλοποιούμε. Για ένα Δήμο πιο όμορφο, πιο ανθρώπινο, αντάξιο τις ιστορίας του και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις νέες γενιές.

Γιατί ο δημότης Βιάννου είναι για μας πρωταγωνιστής.

Καλή περιήγηση!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΑΡΙΤΑΚΗΣ

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA
Διαύγεια