Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Υπογραφή συμβάσεων των έργων "Επισκευή Δηµοτικού Κτιρίου της Τ.Κ. Μάρθας", και "Κατασκευή Μεταλλικού Στεγάστρου του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Βιάννου"
Υπογραφή συμβάσεων των έργων "Επισκευή Δηµοτικού Κτιρίου της Τ.Κ. Μάρθας", και "Κατασκευή Μεταλλικού Στεγάστρου του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Βιάννου" PDF Print

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Άνω Βιάννος 30-01-2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δύο νέες συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 70.000,00€ υπέγραψε σήμερα ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Μπαριτάκης με τη παρουσία των Αντιδημάρχων Νικήτα Γιαμαλάκη, Μανώλη Αγαπουλάκη καθώς και του επιβλέποντα μηχανικού του έργου κου Γιώργου Παπαμαστοράκη, με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Οι συμβάσεις αφορούν τα έργα: Επισκευή Δηµοτικού κτιρίου της Τοπικής Κοινότητας Μάρθας, και την κατασκευή μεταλλικού στεγάστρου για την προστασία των οχημάτων του πυροσβεστικού κλιμακίου Βιάννου.

Ο ∆ήµος Βιάννου θα προχωρήσει: στην επισκευή του ∆ηµοτικού κτιρίου της πρώην Κοινότητας Μάρθας και οι εργασίες που πρόκειται να εκτελεστούν στο κτίριο είναι: Καθαίρεση των εξωτερικών επιχρισµάτων και αντικατάσταση τους με νέα, επεξεργασία και µόνωση της επιφάνειας των επιχρισµάτων, ελαιοχρωματισμός κτιρίου, επιστρώσεις και διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου, καθαίρεση των εξωτερικών κουφωµάτων και αντικατάσταση τους με νέα εξωτερικά κουφώµατα, μόνωση του δώµατος, τοποθέτηση 2 νέων κλιματιστικών συσκευών κατασκευή εγκατάστασης ύδρευσης - αποχέτευσης, καθώς και επισκευή της υφιστάμενης ηλεκτρικής εγκατάστασης.

Στο πυροσβεστικό κλιμάκιο Αμιρών θα κατασκευαστεί μεταλλικό στέγαστρο σύμφωνα με τις υποδείξεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που θα αφορά την προστασία των πυροσβεστικών οχημάτων και εξοπλισμού του κλιμακίου.

Τα έργα χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης.

Ο Δήμαρχος Βιάννου σε δήλωσή του ανέφερε σχετικά «Με την στήριξη και την χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης, προχωράμε σήμερα με την υπογραφή των συμβάσεων σε δύο σημαντικές παρεμβάσεις που αφορούν την αποκατάσταση του πρώην κοινοτικού καταστήματος Μάρθας, αλλά και στην ικανοποίηση ενός πάγιου αιτήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την κατασκευή στεγάστρου προστασίας των οχημάτων και εξοπλισμού. Οι παρεμβάσεις και υλοποιήσεις των έργων θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα με σκοπό την κάλυψη αναγκών που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Κρήτης κο Σταύρο Αρναουτάκη για την χρηματοδότηση των έργων αυτών


 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA