Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Εκδήλωση για τη Διαχείριση Τραύματος και την Παροχή Πρώτων Βοηθειών στον Τόπο του Συμβάντος
Εκδήλωση για τη Διαχείριση Τραύματος και την Παροχή Πρώτων Βοηθειών στον Τόπο του Συμβάντος PDF Print

Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βιάννου, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, διοργάνωσαν μια ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τη: «Διαχείριση τραύματος και παροχή πρώτων βοηθειών στον τόπο του συμβάντος».

Η εκδήλωση έγινε στο Βλαχάκειο Πνευματικό Κέντρο στις 15 Απριλίου 2024.

Εκεί επαγγελματίες υγείας της παραπάνω υπηρεσίας ενημέρωσαν και έδωσαν οδηγίες στους συμμετέχοντες στην εκδήλωση για την αντιμετώπιση επικίνδυνων καταστάσεων, που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την ανθρώπινη ζωή.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε ο Αντιδήμαρχος κ. Κονδυλάκης Χαράλαμπος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας κ. Θεόδωρος Καρτσάκης που ήταν και ο εμπνευστής της, ο υπεύθυνος του γραφείου Πολιτικής προστασίας του Δήμου κ. Γιάννης Χαριτάκης, πολλά μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, αλλά και πολιτών που παρακολούθησαν την εκδήλωση.

Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βιάννου εκφράζει πολλές ευχαριστίες στην Προϊσταμένη της Δνσης Δημόσιας Υγείας της 7ης ΥΠΕ κ. Εύη Γαρεδάκη για την άμεση ανταπόκρισή της, στη Διοίκηση του Βλαχάκειου Πνευματικού Κέντρου που φιλοξένησε την εκδήλωση και φυσικά στους εκπαιδευτές, οι οποίοι με τρόπο απλό και κατανοητό μύησαν τους παρευρισκόμενους στην αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών σε θέματα Υγείας.

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA