Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Συνάντηση του Δημάρχου Βιάννου με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άρβης
Συνάντηση του Δημάρχου Βιάννου με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άρβης PDF Print

Συνάντηση του Δημάρχου Βιάννου με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άρβης

 

Εκ μέρους του Πολιτιστικού συλλόγου παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος κος Καρπαθάκης Γιάννης και τα μέλη Νοδαράκη Αικατερίνη, Καπελάκης Ηλίας, Συμβουλάκη Αικατερίνη και Βάγια Κονσολάκη. Σκοπός της συνάντησης ήταν ο προγραμματισμός παρεμβάσεων στον οικισμό ενόψει των εορτών του Πάσχα και της καλοκαιρινής περιόδου. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει η γενική καθαριότητα του οικισμού σε συνεργασία των μελών του συλλόγου, με την συνδρομή υπαλλήλων και μηχανημάτων από τον Δήμο . Επίσης ο Δήμος Βιάννου και φέτος θα στηρίξει την γιορτή μπανάνας που θα διεξαχθεί στις 09,10 και 11 Αυγούστου 2019 αλλά και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Συλλόγου.
Ο Δήμαρχος επίσης ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο την ένταξη χρηματοδότησης της πρότασης του Δήμου μέσω του προγράμματος leader που αφορά την ανάπλαση του κεντρικού τμήματος του οικισμού με σημαντικές παρεμβάσεις ειδικά σε έργα υποδομής που αφορούν κυρίως στην απορροή των ομβρίων. Χαρακτηριστικά τόνισε ότι η πρόταση αυτή ήρθε πρώτη στην αξιολόγηση μεταξύ όλων των προτάσεων που κατατέθηκαν στην συγκεκριμένη πρόσκληση, την οποία συνέταξε ο συνεργάτης του Δημάρχου Γιώργος Σταυρακάκης . Επίσης σε καλό δρόμο βρίσκεται και η μελέτη για σημαντικές παρεμβάσεις της μονής του Αγίου Αντωνίου που υποβλήθηκε για έγκριση στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηρακλείου ενώ για την χρηματοδότηση του έργου έχει δεσμευτεί ο Περιφερειάρχης Κρήτης από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης. Συζητήθηκαν επίσης και διάφορα άλλα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα στον οικισμό.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την συνεργασία με τον Δήμο Βιάννου που σε κάθε περίπτωση είναι προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και των πολιτών.

 

synantisi-dimarchou-politistiko-syllogo-arvis.jpg

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA