Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Υπογραφή σύμβασης έργου «Αποκατάσταση - ανακαίνιση του δημοτικού κτιρίου πρώην δημοτικού σχολείου οικισμού Αφρατίου»
Υπογραφή σύμβασης έργου «Αποκατάσταση - ανακαίνιση του δημοτικού κτιρίου πρώην δημοτικού σχολείου οικισμού Αφρατίου» PDF Print
Άνω Βιάννος 28/01/2019

Υπογραφή σύμβασης έργου «Αποκατάσταση - ανακαίνιση του δημοτικού κτιρίου πρώην δημοτικού σχολείου οικισμού Αφρατίου»

Ξεκινά η κατασκευή του έργου «Αποκατάσταση ανακαίνιση του δημοτικού κτιρίου πρώην δημοτικού σχολείου οικισμού Αφρατίου» προϋπολογισμού 73.000 €, τη σύμβαση υλοποίησης του οποίου υπέγραψε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης παρουσία του Αντιδημάρχου Νικήτα Γιαμαλάκη και της προϊσταμένης της τεχνικής υπηρεσίας Μαρίας Νερατζάκη, με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.
Με το έργο αυτό ο ∆ήµος Βιάννου θα προχωρήσει στην αποκατάσταση - ανακαίνιση του δηµοτικού κτιρίου πρώην δημοτικού σχολείου Αφρατίου. Οι εργασίες που πρόκειται να εκτελεστούν στο κτίριο είναι: Καθαίρεση της υπάρχουσας στέγης, αποκατάσταση πλινθοδοµών, επιχρισµάτων, ξύλινων και σιδηρών κουφωµάτων και πλακοστρώσεων. Κατασκευή νέας στέγης από κεραμίδια αρμολογήματα, επιχρίσµατα, χρωματισμοί, τοποθέτηση νέων κουφωμάτων, επιστρώσεις δαπέδων, και τοποθέτηση νέων υδρορροών.
Ο προϋπολογισµός του έργου είναι 73.000,00 € συμπεριλαμβανόμενου του ΦΠΑ και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης µε ΚΑ 2013ΕΠ00200010.
Ο Δήμαρχος Βιάννου δήλωσε σχετικά:
«Με την χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Κρήτης προχωράμε σε αποκατάσταση φθορών και ανακαίνιση του κτιρίου του πρώην δημοτικού σχολείου Αφρατίου. Σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για την αποκατάσταση όλων των παλαιών κτιρίων που στέγαζαν τα δημοτικά σχολεία των πρώην κοινοτήτων του Δήμου. Είναι μια ακόμη σημαντική παρέμβαση αφού το συγκεκριμένο κτίριο θα αποδοθεί στην τοπική κοινωνία προκειμένου να εξυπηρετήσει όλες της τοπικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες. Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κο Αρναουτάκη, για την συμβολή του στην χρηματοδότηση του έργου».
 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA