Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Παύλος Μπαριτάκης: «Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Εμπάρου συνεχίζει να πρωτοπορεί στο Χώρο της Ελαιοκομίας»
Παύλος Μπαριτάκης: «Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Εμπάρου συνεχίζει να πρωτοπορεί στο Χώρο της Ελαιοκομίας» PDF Εκτύπωση

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αγροτικού Συνεταιρισμού Εμπάρου, βρέθηκε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης.

Mια εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε με επιτυχία ο Αγροτικός Συνεταιρισμός, στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας στην Έμπαρο.

Ο κ. Μπαριτάκης στο χαιρετισμό του προς τους παρευρισκόμενους, στάθηκε στην σπουδαία και ανοδική πορεία που καταγράφει εδώ και δεκαετίες ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Εμπάρου, ο οποίος συμπληρώνει αισίως 81 χρόνια ζωής και πετυχημένης παρουσίας.

«Μια συλλογική προσπάθεια απόλυτα επιτυχημένη, μέσα από την οποία αναδεικνύεται η ποιότητα και η μοναδικότητα του τοπικού ελαιολάδου που παράγεται, όπως αποδεικνύουν και τα βραβεία που λαμβάνει ο Συνεταιρισμός, ο οποίος συνεχίζει να πρωτοπορεί στο χώρο της ελαιοκομίας.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Εμπάρου επιβεβαιώνει την ανάγκη που υπάρχει, ώστε και εμείς ως Δημοτική Αρχή να συνεχίζουμε και να επενδύουμε στον Πρωτογενή Τομέα, με συγκεκριμένα έργα και παρεμβάσεις, προκειμένου να συμβάλλουμε από την πλευρά μας, για να συνεχίσουν να έρχονται και στο μέλλον τα επιθυμητά αποτελέσματα, στηρίζοντας ταυτόχρονα τους αγρότες μας και το εισόδημα τους.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Εμπάρου, γιατί εχουν πετύχει να ανήκουν δικαιωματικά στους καλύτερους Συνεταιρισμούς της Ελλάδας», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μπαριτάκης.

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA