Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Παύλος Μπαριτάκης: «Το Νέο Προεδρείο της ΠΕΔ, μπροστά σε πολλές Προκλήσεις»
Παύλος Μπαριτάκης: «Το Νέο Προεδρείο της ΠΕΔ, μπροστά σε πολλές Προκλήσεις» PDF Εκτύπωση

Μετά από την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προεδρείου της ΠΕΔ Κρήτης και των αντιπροσώπων της στην ΚΕΔΕ, ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μια εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προεδρείου της ΠΕΔ Κρήτης και των εκπροσώπων στην ΚΕΔΕ ολοκληρώθηκε.

Μια νέα ηγεσία, η οποία καλείται να διαχειριστεί μια σειρά από μείζονα ζητήματα, με συνέπεια και ευθύνη, για το συμφέρον της τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Οι προκλήσεις είναι πολλές, οι δυσκολίες ακόμη περισσότερες. Όμως μέσα από τη σύμπραξη όλων των δυνάμεων της τοπικής Αυτοδιοίκησης, με τρόπο ενωτικό, με σχέδιο και πρόγραμμα, θεωρώ ότι οι στόχοι που έχουν τεθεί, προκειμένου οι Δήμοι να βγουν ενισχυμένοι και πρωταγωνιστές, θα επιτευχθούν.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους που με τίμησαν με την ψήφο τους. Συγχαρητήρια στο νέο πρόεδρο της ΠΕΔ Κρήτης Γιώργο Μαρινάκη και σε όλους όσοι εκλέχτηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά και σε όλους όσους εκλέχτηκαν ως αντιπρόσωποι της ΠΕΔ Κρήτης στην ΚΕΔΕ.

Στόχος όλων μας είναι να συνεργαστούμε ενωμένοι για έναν κοινό στόχο, που δεν είναι άλλος από την ανάδειξη και επίλυση των ζητημάτων που υπάρχουν σε επίπεδο Κρήτης και τα οποία αφορούν την Αυτοδιοίκηση. Θα εργαστούμε ολοι μαζί σκληρά, προς όφελος των πολιτών και του νησιού μας».

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA