Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Αναστολή Εξυπηρέτησης του Κοινού με Αυτοπρόσωπη Παρουσία
Αναστολή Εξυπηρέτησης του Κοινού με Αυτοπρόσωπη Παρουσία PDF Εκτύπωση

Οι δημότες μπορούν να ζητούν την εξυπηρέτησή τους τηλεφωνικά στο 2895340146-147 και ηλεκτρονικά – με αποστολή στο e mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Οι απαντήσεις στα αιτήματα των δημοτών θα πραγματοποιούνται τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά.

Η αυτοπρόσωπη παρουσία πολιτών θα λαμβάνει χώρα μόνο για έκτακτες και επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής επικοινωνίας και αξιολόγησης του αιτήματος, στην συνέχεια θα ορίζεται ραντεβού συνάντησης του συναλλασσόμενου ή του νομίμου εκπροσώπου με την Υπηρεσία.

Για τον καθορισμό των συναντήσεων προηγείται συνεννόηση με τον αρμόδιο υπάλληλο και η συνάντηση οριστικοποιείται, με τη σύμφωνη γνώμη και του ενδιαφερόμενου ή του νόμιμου εκπροσώπου του.

Σε κάθε περίπτωση, κατά την προσέλευση του κοινού, θα πρέπει να διασφαλίζεται η τήρηση των μέτρων προστασίας μεταξύ των παρευρισκομένων.

 

Η παρούσα απόφαση ισχύει ως έχει μέχρι την άρση των μέτρων αποφυγής και διάδοσης του COVID-19 και ενδέχεται να τροποποιηθεί με βάση την εξέλιξη της επιδημίας και τις οδηγίες των αρμοδίων Φορέων και Υπηρεσιών. 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΜΗΝΑΣ

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA