Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Αναστολή Εξυπηρέτησης του Κοινού με Αυτοπρόσωπη Παρουσία
Αναστολή Εξυπηρέτησης του Κοινού με Αυτοπρόσωπη Παρουσία PDF Print

Οι δημότες μπορούν να ζητούν την εξυπηρέτησή τους τηλεφωνικά στο 2895340146-147 και ηλεκτρονικά – με αποστολή στο e mail : This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Οι απαντήσεις στα αιτήματα των δημοτών θα πραγματοποιούνται τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά.

Η αυτοπρόσωπη παρουσία πολιτών θα λαμβάνει χώρα μόνο για έκτακτες και επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής επικοινωνίας και αξιολόγησης του αιτήματος, στην συνέχεια θα ορίζεται ραντεβού συνάντησης του συναλλασσόμενου ή του νομίμου εκπροσώπου με την Υπηρεσία.

Για τον καθορισμό των συναντήσεων προηγείται συνεννόηση με τον αρμόδιο υπάλληλο και η συνάντηση οριστικοποιείται, με τη σύμφωνη γνώμη και του ενδιαφερόμενου ή του νόμιμου εκπροσώπου του.

Σε κάθε περίπτωση, κατά την προσέλευση του κοινού, θα πρέπει να διασφαλίζεται η τήρηση των μέτρων προστασίας μεταξύ των παρευρισκομένων.

 

Η παρούσα απόφαση ισχύει ως έχει μέχρι την άρση των μέτρων αποφυγής και διάδοσης του COVID-19 και ενδέχεται να τροποποιηθεί με βάση την εξέλιξη της επιδημίας και τις οδηγίες των αρμοδίων Φορέων και Υπηρεσιών. 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΜΗΝΑΣ

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA