Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Υπογραφή Σύμβασης του Έργου «Τσιμεντοστρώσεις Αποκατάσταση Δημοτικής Οδοποιίας Οικισμών Κεφαλοβρυσίου και Σινδωνία Καλαμίου του Δήμου Βιάννου».
Υπογραφή Σύμβασης του Έργου «Τσιμεντοστρώσεις Αποκατάσταση Δημοτικής Οδοποιίας Οικισμών Κεφαλοβρυσίου και Σινδωνία Καλαμίου του Δήμου Βιάννου». PDF Εκτύπωση

Ξεκινούν οι εργασίες που αφορούν το έργο «Τσιμεντοστρώσεις - αποκατάσταση δημοτικής οδοποιίας οικισμών Κεφαλοβρυσίου και Σινδωνία Τ.Κ. Καλαμίου» συνολικού προϋπολογισμού 138.000,00 €, την σύμβαση για την υλοποίηση του υπέγραψε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, με την παρουσία των Αντιδημάρχων Νικήτα Γιαμαλάκη, Μανώλη Αγαπουλάκη, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Κεφαλοβρυσίου Γιάννη Βασιλάκη, με την εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.
Με το έργο αυτό ο ∆ήµος Βιάννου θα προχωρήσει:
  1. Τσιμεντόστρωση δηµοτικού δρόµου στον οικισµό Συνδωνίας της Τ.Κ. Καλαµίου, συνολικού µήκους 285,00 µ.µ. και κυµαινόµενου πλάτους από 4,60 µ.µ. έως 8,30µµ.
  2. Τσιµεντόστρωση δηµοτικού δρόµου στον οικισµό Συνδωνίας της Τ.Κ. Καλαµίου, συνολικού µήκους 300,00 µ.µ. και κυµαινόµενου πλάτους από 3,00 µ.µ. έως 4,00µµ.
  3. Τσιµεντόστρωση δηµοτικού δρόµου στον οικισµό Πάνω Κεφαλοβρυσίου της Τ.Κ. Κεφαλοβρυσίου, συνολικού µήκους 300,00 µ.µ. και πλάτους από 3,50 µ.µ.

Το έργο χρηματοδοτείται από τη ΣΑΕ 055 µε αριθµό 2003ΣΕ05500005, σύµφωνα απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών.

O Δήμαρχος Βιάννου δήλωσε σχετικά:

Με χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών προχωράμε σε μια ακόμη σημαντική παρέμβαση στο Δήμο μας και συγκεκριμένα σε αποκατάσταση της δημοτικής οδοποιίας στους οικισμούς Σινδωνίας και Κεφαλοβρυσίου.

Υλοποιώντας το έργο μας συνεχίζουμε καθημερινά να δίνουμε λύσεις σε θέματα υποδομών και όχι μόνο. Ανάλογες συμβάσεις θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες ως αποτέλεσμα της προσπάθειας που έχουμε καταβάλει όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Οφείλω να ευχαριστήσω την τεχνική υπηρεσία για την ολοκλήρωση της διαδικασίας και πρώην Υπουργό Εσωτερικών κο Χαρίτση για την χρηματοδότηση του έργου.

 

tsimentostroseis-apokatastasi-dimotikis-odopoiias-oikismon-kefalovrysiou-sindonia-kalamiou-tou-dimou-viannou.jpg

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA