Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Μεγάλη Καταστροφή στον Ελαιόκαρπο από τον Παγετό στην Βιάννο
Μεγάλη Καταστροφή στον Ελαιόκαρπο από τον Παγετό στην Βιάννο PDF Print

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΤΗΛ 2895340177

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Μεγάλες καταστροφές στον ελαιόκαρπο διαπιστώθηκαν από κλιμάκιο γεωπόνων του ΕΛΓΑ που επισκέφτηκε σήμερα χωριά του Δήμου Βιάννου μετά από παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής.

Η δημοτική αρχή Βιάννου, προχώρησε ήδη από χθες σε αναγγελία προς τον ΕΛΓΑ, μετά από επικοινωνία του Δήμαρχου με τον προϊστάμενο του ΕΛΓΑ του Ν. Ηρακλείου, σχετικά με τις ζημιές που υπέστησαν οι καλλιέργειες εξαιτίας του παγετού, καλώντας τον οργανισμό να μεριμνήσει για τον έλεγχο και την αποζημίωση των πληγέντων.

Ειδικότερα, στα χωριά Άνω Βιάννος, Κάτω Βιάννος, Χόνδρος, Μάρθα, Έμπαρος Κατωφύγι, Ξενιάκο, Μηλλιαράδο, και Αφρατί του δήμου Βιάννου έχουν παρατηρηθεί καταστροφές στις καλλιέργειες των ελιών, που έχει ως αποτέλεσμα και με δεδομένο την σημερινή οικονομική κατάσταση να έρθουν σε απόγνωση οι αγρότες της Βιάννου.

Οι καλλιεργητές έχουν προθεσμία έως της 17/12/2011 να δηλώσουν τις ζημιές στην παράγωγη τους στον Δήμο Βιάννου για να έχουν την δυνατότητα λήψης αποζημίωσης.

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA