Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Διπλή Συνεδρίαση για το Δημοτικό Συμβούλιο Βιάννου
Διπλή Συνεδρίαση για το Δημοτικό Συμβούλιο Βιάννου PDF Print

Σε διπλή συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Βιάννου τη Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου.

Η πρώτη ειδική συνεδρίαση συγκαλείται για τη λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής. Η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί στη 1 μμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου στην Άνω Βιάννο.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία είναι δημόσια, σημειώνεται πως συζητούνται έως δέκα (10) θέματα, τα οποία τίθενται από τους Δημοτικούς Συμβούλους και επιπλέον έως δύο (2) θέματα, τα οποία τίθενται από τους Προέδρους Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων, καθώς και τους Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων.

Θέματα, στα οποία απαντάει εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που τα θέματα που θα προταθούν εμπροθέσμως και προσηκόντως από Δημοτικούς Συμβούλους υπερβαίνουν τα δέκα (10) ή αυτά που θα προταθούν από Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων υπερβαίνουν τα δύο (2), τα θέματα που θα εγγραφούν τελικά στην Ημερήσια Διάταξη και θα συζητηθούν, θα προκύψουν μετά από δημόσια κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί κατά την έναρξη της συνεδρίασης από το Προεδρείο. Κατά την ειδική αυτή συνεδρίαση:

α) απαγορεύεται η συζήτηση οποιουδήποτε άλλου θέματος,
β) δεν λαμβάνονται αποφάσεις
γ) για την έναρξη και διεξαγωγή της δεν είναι απαραίτητο να συντρέχει η απαιτούμενη απαρτία

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βιάννου, στις 2 μμ.

Μια συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, με την ατζέντα της ημερήσιας διάταξης να περιλαμβάνει συνολικά 13 θέματα:
 1. Προσθήκη χαρτογραφικού υλικού στην 29 / 2024 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά την έγκριση σχεδίου αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών του Δήμου Βιάννου για άμεση / βραχεία διαχείριση των συνεπειών από την εκδήλωση σεισμών με την κωδική ονομασία «ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ».
 2. Λήψη απόφασης για το όργανο διανομής και φύλαξης των υδάτων άρδευσης, το χρόνο έναρξης και λήξης της αρδευτικής περιόδου, τον αριθμό των θέσεων υδρονομέων ή εποπτών υδρονομέων, τον τομέα για τον οποίο προορίζεται κάθε θέση σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ.1 & 2 του Β.Δ 28.3/15.4.1957 και την πρόσληψη υδρονομέων άρδευσης για το έτος 2024.
 3. Έγκριση του κανονισμού λειτουργίας του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Βιάννου.
 4. Επιχορήγηση Αθλητικού Σωματείου «ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΙΑΝΝΟΥ «Ο ΠΑΤΟΥΧΑΣ»».
 5. Επιχορήγηση στο Φιλανθρωπικό Πνευματικό ίδρυμα «ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ».
 6. Επιχορήγηση Αθλητικού Σωματείου Εμπάρου «ΠΗΓΑΣΟΣ».
 7. Συγκρότηση επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής προμηθειών και υπηρεσιών σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412 / 2016 για το έτος 2024.
 8. Συγκρότηση επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής προμηθειών ελαστικών και ανταλλακτικών όλων των οχημάτων και μηχανημάτων έργων του Δήμου σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412 / 2016 για το έτος 2024.
 9. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής εργασιών συντήρησης - επισκευής οχημάτων μηχανημάτων του Δήμου σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016 για το έτος 2024.
 10. Έγκριση πρόσληψης ωφελουμένων στον Δήμο Βιάννου, στο πλαίσιο υλοποίησης προγράμματος επιχορήγησης της Δ.ΥΠ.Α. (πρώην ΟΑΕΔ) για την απασχόληση μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας 55-67 ετών.
 11. Συμμετοχή του Δήμου Βιάννου στην ημερίδα «Γερμανικές Οφειλές από τις ναζιστικές θηριωδίες κατά τη διάρκεια της γερμανικής Κατοχής».
 12. Ορισμός υπολόγου, και υπεύθυνου λογαριασμού της Πράξης «ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ (ΚΗΦΗ) ΔΗΜΟΥ ΒΙΑΝΝΟΥ» με Κωδικό ΟΠΣ 6003469 που είναι ενταγμένη στο Πρόγραμμα «Κρήτη 2021-2027».
 13. Παραχώρηση της χρήσης της αίθουσας του πρώην Δημοτικού Σχολείου Μάρθας στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μάρθας.

 

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA