Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Κλειστά τα Σχολεία λόγω της Κακοκαιρίας και σήμερα
Κλειστά τα Σχολεία λόγω της Κακοκαιρίας και σήμερα PDF Print

01.jpg


Ο Δήμος Βιάννου ενημερώνει πως εξαιτίας της έντασης της κακοκαιρίας που πλήττει την Κρήτη οι Σχολικές Μονάδες θα παραμείνουν κλειστές και σήμερα.

Συγκεκριμένα με απόφαση του Δημάρχου Βιάννου κ. Παύλου Μπαριτάκη και σημερα Τετάρτη 31/01/2024 όλες οι Σχολικές Μονάδες του Δήμου (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσιο, Λύκειο καθώς και ο Δημοτικός Βρεφονηπιακός σταθμός) θα παραμείνουν κλειστές λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλη την επικράτεια του Δήμου Βιάννου και τα οποία - όπως έχει ανακοινωθεί από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (πρόσφατο μετεωρολογικό δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων) θα συνεχιστούν, μέχρι αύριο το απόγευμα, οπότε και αναμένεται να έχουμε την εξασθένηση τους.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε από τη Δημοτική Αρχή για την προστασία των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των λοιπών εργαζομένων στις παραπάνω σχολικές μονάδες.

Την ίδια ώρα σε πλήρη εφαρμογή βρίσκεται ο σχεδιασμός για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, λόγω της κακοκαιρίας.

«Με βάση το έκτακτο επικαιροποιημένο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που έχει αποσταλεί από την ΕΜΥ, αποφασίστηκε τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά για προληπτικούς λόγους και για λόγους ασφαλείας.

Παρακολουθούμε το φαινόμενο και είμαστε έτοιμοι να παρέμβουμε με τα μηχανήματα όπου χρειαστεί, όπως έγινε σήμερα το πρωί σε ένα τμήμα του οδικού δικτύου του Δήμου. Το ευχάριστο είναι πως μέχρι τώρα δεν έχουνε παρατηρηθεί ιδιαίτερα προβλήματα, με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων να είναι ομαλή», επισήμανε χθες ο κ. Μπαριτάκης.

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA