Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Υπογραφή συμβολαίου αγοράς ακινήτου για διαμόρφωση πλατείας τοπικής κοινότητας Αμιρών
Υπογραφή συμβολαίου αγοράς ακινήτου για διαμόρφωση πλατείας τοπικής κοινότητας Αμιρών PDF Print


Υπογράφτηκε σήμερα από τον Δήμαρχο Βιάννο κο Παύλο Μπαριτάκη ενώπιον της συμβολαιογράφου Βιάννου κας Αφροδίτη Λουλακη, το συμβόλαιο για την αγορά του οικοπέδου που αφορά στην διαμόρφωση της κεντρικής πλατείας της Τοπικής Κοινότητας Αμιρών.


Με την απόκτηση του οικοπέδου ανοίγει πλέον ο δρόμος για την επέκταση της πλατείας και λύνεται οριστικά ένα χρόνιο πρόβλημα που αφορούσε την κυκλοφορία ιδιαίτερα των μεγάλων φορτηγών οχημάτων που διέρχονται από το συγκεκριμένο σημείο.


Ο Δήμαρχος Βιάννου δήλωσε σχετικά: Με την απόκτηση του ακινήτου όμορο στην κεντρική πλατεία Αμιρών επιλύεται ένα χρόνιο πρόβλημα ταλαιπωρίας ιδιαίτερα των φορτηγών που μεταφέρουν ευπαθή αγροτικά προϊόντα από το συγκεκριμένο σημείο. Καταβάλαμε ως Δημοτική Αρχή συνεχή προσπάθεια εδώ και πολλά χρόνια για την απόκτηση του συγκεκριμένου ακινήτου, που με επιμονή και υπομονή ολοκληρώθηκε σήμερα. Η διαμόρφωση της πλατείας με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Κρήτης δημοπρατείται στις 03/05/2019, έτσι ώστε στο επόμενο τρίμηνο να έχει διαμορφωθεί πλήρως προκειμένου να εξυπηρετεί του κατοίκους του οικισμού, αλλά κυρίως την μεταφορά των αγροτικών προϊόντων που παράγονται στην ευρύτερη περιοχή της Αρβης. Οφείλω να ευχαριστήσω τον Δημήτριο Μαθιουδάκη συνταξιούχο δημοτικό υπάλληλο για την συνδρομή του και την βοήθεια του για την επίτευξη του στόχου μας.190423-ypografi-symvolaiou-akinitou.jpg
 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA