Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Συνάντηση του Περιφερειάρχη Κρήτης με τους Δημάρχους Ανωγείων και Βιάννου
Συνάντηση του Περιφερειάρχη Κρήτης με τους Δημάρχους Ανωγείων και Βιάννου PDF Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Άνω Βιάννος 15-02-2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέματα υποδομών και ανάπτυξης που αφορούν τους ορεινούς Δήμους Ανωγείων και Βιάννου καθώς και του προβλήματος της λειψυδρίας συζήτησαν ο Περιφερειάρχης κ. Σταύρος Αρναουτάκης με τους Δημάρχους Βιάννου κ. Παύλο Μπαριτάκη και Ανωγείων κ. Μανόλη Καλλέργη.
Οι Δήμαρχοι αναφέρθηκαν στην υλοποίηση δράσεων και έργων για την τοπική ανάπτυξη αλλά και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, επισημαίνοντας το ενδιαφέρον και την στήριξη της Περιφέρειας.
Μάλιστα, ο Δήμαρχος Βιάννου αναφέρθηκε στα θέματα των πρόσφατων καταστροφών σε θερμοκήπια και φυτική παραγωγή από τους θυελλώδεις ανέμους κι ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την συμβολή του στην αποκατάσταση των ζημιών που έχουν προκληθεί στις υποδομές του Δήμου Βιάννου αλλά και για την θετική του εισήγηση στον Γ.Γ. Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας-ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου- να δοθεί παράταση μέχρι τέλη Ιουνίου στην κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην περιοχή προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες καταγραφής και αποκατάστασης των ζημιών.
Όπως ενημέρωσε ο κ. Μπαριτάκης στον Δήμο Βιάννου ήδη έχουν γίνει 380 δηλώσεις για καταστροφές σε θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις και φυτική παραγωγή, αριθμός που αντιστοιχεί στο 40% των καλλιεργούμενων θερμοκηπιακών εκτάσεων στο Δήμο Βιάννου.

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA