Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Υπογραφή Σύμβασης του Έργου «Κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης και τσιμεντοστρώσεις δημοτικών δρόμων Τ.Κ. Μάρθας του Δήμου Βιάννου»
Υπογραφή Σύμβασης του Έργου «Κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης και τσιμεντοστρώσεις δημοτικών δρόμων Τ.Κ. Μάρθας του Δήμου Βιάννου» PDF Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Άνω Βιάννος 19-01-2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεκινά η κατασκευή του έργου «Κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης και τσιμεντοστρώσεις δημοτικών δρόμων Τ.Κ. Μάρθας του Δήμου Βιάννου» τη σύμβαση υλοποίησης του οποίου υπέγραψε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης παρουσία των Αντιδημάρχων Νικήτα Γιαμαλάκη Μανώλη Αγαπουλάκη, και της Διευθύντριας της τεχνικής υπηρεσίας κα Νερατζάκη Μαρίας με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.
Με το έργο αυτό ο ∆ήµος Βιάννου θα προχωρήσει: στην κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης δημοτικών δρόμων Μάρθας, στην κατασκευή νέου τεχνικού καθώς και σε τσιμεντοστρώσεις Δημοτικών δρόμων του Οικισμού. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 74.400,00 €.
Το έργο χρηματοδοτείται από την ΣΑΕΠ της Περιφέρειας Κρήτης, µε ΚΑ 2013ΕΠ00200010 µε ποσό των 74.400,00 €.
Με την στήριξη και την βοήθεια του Περιφερειάρχη Κρήτης κου Σταύρου Αρναουτάκη προχωράμε σε μια ακόμη σημαντική παρέμβαση στον Δήμο μας που αφορά σε παρεμβάσεις οδοποιίας και κατασκευής νέων τεχνικών εντός της Τ.Κ. Μάρθας. Πρόκειται για παρεμβάσεις που θα αναβαθμίσουν ουσιαστικά την δημοτική οδοποιία του οικισμού βελτιώνοντας τις συνθήκες πρόσβασης κατοίκων και επισκεπτών. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τον Εκπρόσωπο της Τοπικής Κοινότητας κο Κώστα Μαργαριτάκη για την ουσιαστική συνεργασία που έχουμε με σκοπό την αντιμετώπιση των προβλημάτων του οικισμού.

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA