Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ορκωμοσία της Νέας Δημοτικής Συμβούλου
Ορκωμοσία της Νέας Δημοτικής Συμβούλου PDF Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Πληρ. Θεοδοσάκη Ζαχαρένια
Τηλ 2895340177- Φαξ 2895022860
Κινητό: 6944361368
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Άνω Βιάννος 02-03-2016

Δελτίο τύπου

«Ορκωμοσία της Νέας Δημοτικής Συμβούλου »

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Βιάννου ενώπιον του Δημάρχου κ. Παύλου Μπαριτάκη η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Συμβούλου κ. Κατερίνα Παξιμαδάκη, η οποία, ως πρώτη επιλαχούσα με την παράταξη της πλειοψηφίας, καταλαμβάνει τη θέση του κ. Γεωργίου Ψυλλάκη που υπέβαλε παραίτηση για προσωπικούς, και οικογενειακούς λόγους τόσο από την θέση του Αντιδημάρχου όσο και από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου Βιάννου.

Ο Δήμαρχος υποδέχθηκε την κ. Παξιμαδάκη και της ευχήθηκε καλή θητεία και εποικοδομητική συνεργασία. Με τη σειρά της η νέα Δημοτική Σύμβουλος δήλωσε ότι θα συμβάλλει όσο το δυνατόν καλύτερα στην εκπλήρωση των καθηκόντων της.

Παράλληλα ανατέθηκαν καθήκοντα νέου Αντιδημάρχου στον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Εμμανουήλ Αγαπουλάκη που ορίστηκε Αντιδήμαρχος στην θέση του παραιτηθέντος Γεωργίου Ψυλλάκη. Στον νέο Αντιδήμαρχο στον οποίο ανατίθενται οι αρμοδιότητες της ύδρευσης άρδευσης αποχέτευσης, και του πρωτογενή τομέα, ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή συνεργασία και δύναμη για να μπορεί να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Τέλος ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Ψυλλάκη για την άριστη συνεργασία που είχαν και την προσφορά του για το χρονικό διάστημα που άσκησε τα καθήκοντα του.

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA