Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Βιάννου
Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Βιάννου PDF Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ

Άνω Βιάνννος, 06 Μαρτίου 2012
Αρ. Πρωτοκ. 2174

Ταχ. Δ/νση: Άνω Βιάννος
Ταχ. Κώδικας: 700 04
Πληροφορίες: Γραφείο Δημάρχου
Τηλέφωνο: 28953 40177
FAX: 28950-22860

Προς:
Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου Καστελίου και Βιάννου


ΘΕΜΑ: «Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Βιάννου»

Σεβασμιότατε,

Σας διαβιβάζουμε το παρακάτω ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού μας Συμβουλίου που αφορά την διάθεση οικοπέδων από την Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου Καστελίου και Βιάννου προς τον Δήμο Βιάννου προκειμένου να χωροθετηθούν οι βιολογικοί καθαρισμοί των Οικισμών Άρβης, Νέας Άρβης, Καστρίου, Χόνδρου και Κερατόκαμπου καθώς και ο χώρος για την προσωρινή εναπόθεση ανακυκλούμενων υλικών Θερμοκηπίων.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Βιάννου κατά την συνεδρίαση της 22/02/2012 έπειτα από εισήγηση του Δημάρχου Παύλου Μπαριτάκη και του Αντιδημάρχου Νικήτα Γιαμαλάκη αποφάσισε ομόφωνα όπως διαβιβάσει προς την Ιερά Μητρόπολη και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ Ανδρέα τις θερμότατες ευχαριστίες του Σώματος για την παραχώρηση προς τον Δήμο μας εδαφικών εκτάσεων της Ιεράς Μητρόπολης προκειμένου να γίνει η εγκατάσταση βιολογικών καθαρισμών.

Τέτοιες ενέργειες και πράξεις αποδεικνύουν το άμεσο ενδιαφέρον της Τοπικής μας Εκκλησίας και ιδιαίτερα του Σεβασμιότατου Μητροπολίτης μας που αφορούν την ανάπτυξη του τόπου μέσα από την δημιουργία σημαντικών έργων υποδομών. Η συμβολή της Ιεράς Μητροπόλεως υπήρξε καθοριστική αφού ήδη εντάθηκε στο ΠΕΠ Κρήτης ο βιολογικός καθαρισμός για τους οικισμούς Άρβης και Νέας Άρβης ενώ προχωρεί και η μελέτη προκειμένου να ενταθεί ο βιολογικός καθαρισμός των οικισμών Χόνδρου Καστρίου και Κερατόκαμπου.

Σεβασμιότατε,

Ο Δήμος Βιάννου αναγνωρίζει την σημαντική σας βοήθεια και μάλιστα σε εποχές ιδιαίτερα δύσκολες από οικονομικής πλευράς. Σας εκφράζω την ευγνωμοσύνη των συμπολιτών μας, δεδομένου ότι ανταποκριθήκατε άμεσα σε ένα αίτημα που αφορά την τοπική μας κοινωνία, ευχόμενος παράλληλα κάθε επιτυχία στην πολύπλευρη αποστολή Σας, με την βεβαιότητα πως οι ενέργειες αυτές αποτελούν όαση ζωής στις δύσκολες μέρες που περνά η Πατρίδα μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε να έχετε υγεία εσείς και όλος ο κλήρος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου Καστελίου και Βιάννου.

Ο Δήμαρχος

Μπαριτάκης Παύλος

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA