Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Πρόσκληση Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής
Πρόσκληση Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής PDF Εκτύπωση

ΠΡΟΣ:
1) Τακτικά & Αναπληρωματικά μέλη της Δημοτικής επιτροπής Δήμου Βιάννου

Τακτικά μέλη:

  1. Χατζάκη Ιωάννη του Εμμανουήλ
  2. Λουλάκη Πολυχρόνιο του Γεωργίου
  3. Μωυσάκη Κωνσταντίνο του Σταύρου
  4. Βασιλάκη Κωνσταντίνο του Νικολάου

Αναπληρωματικά μέλη:

  1. Καρτσάκη Θεόδωρο του Εμμανουήλ
  2. Μητσόπουλο Δημήτριο του Τηλεμάχου
  3. Βιαννιτάκη Γεώργιο του Νικήτα

2. κ.κ Προέδρους Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων & Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου με την παράκληση οι Πρόεδροι των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων να ενημερώσουν τα μέλη των συμβουλίων τους για την πρόσκληση αυτή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

  1. κ. Δήμαρχο
  2. Προϊσταμένη Δ/νσης Διοικητικού-Οικονομικού
  3. Προϊσταμένη Δ/νσης Τεχνικών υπηρεσιών & Περιβάλλοντος
Σας προσκαλώ σε τακτική διά ζώσης συνεδρίαση της Δημοτικής επιτροπής η οποία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα στην Άνω Βιάννο την 16η Ιουλίου 2024 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ. σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852 / 2010 όπως αντικαταστάθηκε και ισχύει, τις διατάξεις του άρθρου 74A του Ν.3852 / 2010 όπως προστέθηκε με το άρθρο 9 του Ν.5056 / 2023, με τα παρακάτω θέματα:
  1. Παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου «Πρόληψη και Αντιμετώπιση Ζημιών και Καταστροφών που Προκαλούνται από Θεομηνίες - Υποέργο: Αποκατάσταση Ζημιών λόγω Εντόνων Καιρικών Φαινομένων της 06-04-2019».
  2. Παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου «Έργα Διαχείρισης Λυμάτων Δήμου Βιάννου -2Ο Υποέργο: Τμήμα Α: Έργα Συλλογής, Μεταφοράς και Διάθεσης Λυμάτων Τ.Κ. Χόνδρου - Περβόλα».
  3. Παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου «Παρεμβάσεις Ενεργειακής Αναβάθμισης Δημοτικού Σχολείου Άνω Βιάννου».
  4. Παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου «Αποπεράτωση Κλειστού Γυμναστηρίου Τ11Β Δήμου Βιάννου (Οικοδομικές Και Η/Μ Εργασίες)».
  5. Έγκριση του 3ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα της Κύριας Σύμβασης και της 2ης Συμπληρωματικής Σύμβασης και του 3ου Π.Κ.Ν.Τ.Μ. του έργου «Αποπεράτωση Κλειστού Γυμναστηρίου Τ11Β Δήμου Βιάννου (Οικοδομικές και Η/Μ Εργασίες)».
  6. Έγκριση του 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα της Κύριας Σύμβασης και της 1ης Συμπληρωματικής Σύμβασης και του 1ου Π.Κ.Ν.Τ.Μ. του έργου «Παρεμβάσεις Ενεργειακής Αναβάθμισης Δημοτικού Σχολειού Άνω Βιάννου».
  7. Έγκριση πρακτικού ΙI του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου «Νέα Αρδευτική Γεώτρηση στην Τ.Κ. Αγίου Βασιλείου Δήμου Βιάννου».
  8. Έγκριση πρακτικού ΙIΙ του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου «Έργα Ανάπλασης Μνημείου ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΝΔΥΛΑΚΗ - Ανάπλαση Δημοτικού Δρόμου».
  9. Έγκριση πρακτικού ΙI του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου «Ολοκληρωμένη Διαχείριση Αστικών Λυμάτων στους Οικισμούς Αμιρών και Μάρθας του Δήμου Βιάννου Υποέργο: Έργα Μεταφοράς και Διάθεσης Λυμάτων των Οικισμών Αμιρών και Μάρθας του Δήμου Βιάννου».
  10. Έγκριση της μελέτης, έγκριση της διενέργειας ανοικτού διαγωνισμού για την ανάθεση εκτέλεσης του έργου, καθορισμός των όρων διακήρυξης του ανοικτού διαγωνισμού του έργου «Πρόληψη & Αντιμετώπιση Ζημιών & Καταστροφών που Προκαλούνται από Θεομηνίες ΣΑΕ 055. Υποέργο: Αποκατάσταση Υποδομών & Δημοτικής Οδοποιίας των Οικισμών Άρβης & Ν.Άρβης των Τοπικών Κοινοτήτων Αμιρών & Αγ.Βασιλείου».
  11. Διόρθωση της 95/2024 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής που αφορά την έγκριση του πρακτικού ΙI του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου «Αποκατάσταση Δημοτικού Κτιρίου Αγίου Βασιλείου (πρώην Δημοτικού Σχολείου)».
  12. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την τροποποίηση του προϋπολογισμού και τη δημιουργία ΚΑΕ με τίτλο «Συνδρομή στο Ελληνικό Δίκτυο Ανθεκτικών Πόλεων (Α.Μ.Κ.Ε)» και την εγγραφή πίστωσης.
  13. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την τροποποίηση του προϋπολογισμού και τη ενίσχυση του ΚΑΕ με τίτλο «Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Επιχειρησιακού Σχεδίου Δράσης στα Αδέσποτα Ζώα» και την εγγραφή πίστωσης.
  14. Αποδοχή επιχορήγησης από την Περιφέρεια Κρήτης για το Υποέργο (νέο): με τίτλο «Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για την Αξιοποίηση και Ωρίμανση Προτάσεων για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Αντιμετώπιση Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής Στο Επ Κρήτης 2014-2020» -Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την τροποποίηση του προϋπολογισμού και την εγγραφή της πίστωσης.
  15. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την τροποποίηση του προϋπολογισμού και τη δημιουργία ΚΑΕ με τίτλο «Υπηρεσίες Διαχείρισης Πρόσβασης στο Διαδίκτυο και Σχετικές Υπηρεσίες Υποστήριξης» και την εγγραφή πίστωσης.
  16. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την τροποποίηση του προϋπολογισμού και τη δημιουργία ΚΑΕ με τίτλο «Ενδοδημοτική Συγκοινωνία Δήμου Βιάννου» και την εγγραφή πίστωσης.
  17. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την τροποποίηση του προϋπολογισμού και τη δημιουργία ΚΑΕ με τίτλο «Γενικό Σχέδιο Ύδρευσης Masterplan Δήμου Βιάννου» και την εγγραφή πίστωσης.
  18. Έγκριση έκτακτης μετακίνησης του κ. Δημάρχου από Ηράκλειο προς Αθήνα στις 26 / 06 / 2024.
  19. Έγκριση Έκδοσης Εντάλματος προπληρωμής για έλεγχο ΚΤΕΟ του οχήματος ΚΗΗ 9892.
  20. Έγκριση Έκδοσης Εντάλματος προπληρωμής για έλεγχο ΚΤΕΟ του οχήματος ΚΗΗ 9893.
  21. Έγκριση Έκδοσης Εντάλματος προπληρωμής για έλεγχο ΚΤΕΟ του οχήματος ΚΤΥ 2340.
  22. Έγκριση Έκδοσης Εντάλματος προπληρωμής για αναβάθμιση ταχογράφου του οχήματος ΚΗΗ 9892.
  23. Έγκριση Έκδοσης Εντάλματος προπληρωμής για αναβάθμιση ταχογράφου του οχήματος ΚΗΗ 9893.
  24. Έγκριση του πρακτικού III δικαιολογητικών κατακύρωσης οριστικού αναδόχου για την Προμήθεια Σωλήνων & Εξαρτημάτων Ύδρευσης, Άρδευσης, Αποχέτευσης (Αριθμ.πρωτ. Διακήρυξης 2999/29-04-2024 & αριθμ. 349876 συστήματος ΕΣΗΔΗΣ).
  25. Έγκριση του πρακτικού III δικαιολογητικών κατακύρωσης οριστικού αναδόχου για την προμήθεια καυσίμων Δήμου Βιάννου και σχολικών επιτροπών 2024 - 2025 (αριθμ. πρωτ. Διακ. 2407 / 04-04-2024 & αριθ. 348345 συστήματος ΕΣΗΔΗΣ).
  26. Έγκριση του πρακτικού ηλεκτρονικής αποσφράγισης και αξιολόγησης τεχνικών προσφορών της επιτροπής διαγωνισμού και του πρακτικού ηλεκτρονικής αποσφράγισης οικονομικών προσφορών και ανάδειξης του προσωρινού μειοδότη της επιτροπής διαγωνισμού για την «Συντήρηση - επισκευή Η/Μ εξοπλισμού γεωτρήσεων 2024 του Δήμου Βιάννου».
  27. Έγκριση του πρακτικού ηλεκτρονικής αποσφράγισης και αξιολόγησης οικονομικών προσφορών ( πρακτικό ΙΙ ) και ανάδειξης του προσωρινού μειοδότη της επιτροπής διαγωνισμού για την «Προμήθεια Ενός (1) Φορτωτή Εκσκαφέα».

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤ.ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΝΔΥΛΑΚΗΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

Σχετικά αρχεία

Πρόσκληση - Αρχείο pdf ( 242 KB)

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA