Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Στο Δήμο Βιάννου η Εσπερίδα για το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο «Kriti»
Στο Δήμο Βιάννου η Εσπερίδα για το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο «Kriti» PDF Εκτύπωση

Στόχος η συζήτηση για την ποιότητα του ελαιόλαδου και τους παράγοντες που την επηρεάζουν

Στη Βιάννο, έναν από τους πλέον ελαιοπαραγωγικούς τόπους της Κρήτης, με ετήσια παραγωγή ενός - καθ' ομολογίαν- εξαιρετικά ποιοτικού ελαιολάδου, πραγματοποιείται μια σημαντική Εσπερίδα.

Συγκεκριμένα την ερχόμενη Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024, στις 5 μμ, θα πραγματοποιηθεί η Εσπερίδα για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο «Kriti».

Η Εσπερίδα θα γίνει στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου στο δημαρχείο Βιάννου, με τη διοργάνωση της να πραγματοποιείται από την Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε συνεργασία με το Δήμο Βιάννου.

Σημειώνεται ότι την εκδήλωση υποστηρίζουν: ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης, ο Σύνδεσμος Τυποποιητών Ελαιολάδου Κρήτης, ο Σύνδεσμος Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης, το Δίκτυο Κρητικού Ελαιολάδου και ο Σύνδεσμος Ελαιουργών Ν. Ηρακλείου.

Αντικείμενο της εκδήλωσης είναι η παραγωγή εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου, ενώ τα ειδικότερα θέματα που θα αναπτυχθούν θα είναι η ποιότητα του ελαιόλαδου και οι παράγοντες που την επηρεάζουν.

Ομιλητές της εκπαίδευσης θα είναι: Ο Λευτέρης Αλυσσανδράκης, Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Γεωπονίας, Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο και η Γιώτα Ψειροφωνιά, Επιστημονική Συνεργάτιδα, Τμήμα Γεωπονίας, Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο.

01.jpg

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA