Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Το Μήνυμα του Δημάρχου Βιάννου για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος
Το Μήνυμα του Δημάρχου Βιάννου για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος PDF Εκτύπωση

Παύλος Μπαριτάκης: Ζωτικής σημασίας η προστασία του Περιβάλλοντος

 

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η σημερινή ημέρα, που είναι αφιερωμένη στο Περιβάλλον, είναι μια ακόμη ευκαιρία για να θυμηθούμε και να θυμίσουμε σε όλους το πόσο ζωτικής σημασίας είναι η προστασία του.

Είναι μια ευκαιρία για να προβληματιστούμε και να συζητήσουμε, την Πολιτική και το σχεδιασμό που πρέπει όλη η κοινωνία να ακολουθήσει, βλέποντας τις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης.

Η Κρήτη βιώνει τα τελευταία χρόνια τις συνέπειες των αλλαγών που έχουν επέλθει στη Φύση, καθιστώντας επιτακτική ανάγκη τον επανασχεδιασμό του μοντέλου ενέργειας που υπάρχει ως σήμερα, τη λήψη μέτρων για τη διαχείριση του νερού και την αντιμετώπιση των εκατοντάδων άλλων θεμάτων που επιβαρύνουν καθημερινά την ανθρωπότητα.

Μπροστάρης σε αυτή την κινητοποίηση είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση, με την επιτυχία του σχεδιασμού να μπορεί να εξασφαλιστεί μόνο μέσα από τη συμμετοχή και τη συνεργασία όλων των πολιτών.

Βασικός στόχος όλων μας είναι, μέσα από τις δικές μας πρωτοβουλίες και τις δικές μας δράσεις σε καθημερινή βάση, να εξασφαλίσουμε ένα μέλλον ασφαλές και περιβαλλοντικά υγιές για τα παιδιά μας».

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA