Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Συγχαρητήριο Μήνυμα του Δημάρχου Βιάννου στους Επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων
Συγχαρητήριο Μήνυμα του Δημάρχου Βιάννου στους Επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων PDF Εκτύπωση

Ο Δήμαρχος Βιάννου Σταυρακάκης Μηνάς και η Δημοτική αρχή του Δήμου με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελληνίων εξετάσεων, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου μας και όχι μόνο, που συμμετείχαν στις εξετάσεις και πέτυχαν τον στόχο τους και τους εύχονται καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία.

Συγχαίρουν επίσης τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν δίπλα στα παιδιά, όλο το προηγούμενο διάστημα κατά την απαιτητική διαδικασία της προετοιμασίας τους.

Όσο για τους μαθητές που δεν πέτυχαν το στόχο τους αυτή τη φορά, θέλουμε να γνωρίζουν ότι αυτή ήταν μία ευκαιρία, τέτοιες ευκαιρίες θα υπάρχουν πάρα πολλές και στο μέλλον. ‘Όλα μπορούν να πραγματοποιηθούν με συστηματική δουλεία, με θέληση και συνεχή προσπάθεια.

 

Σχετικά αρχεία

Ανακοίνωση - Αρχείο pdf (523 KB)

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA