Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Παράδοση δύο εκπαιδευτικών προπλασμάτων Led στο Κέντρο Υγείας Βιάννου
Παράδοση δύο εκπαιδευτικών προπλασμάτων Led στο Κέντρο Υγείας Βιάννου PDF Εκτύπωση
Άνω Βιάννος 18/01/2019

Παράδοση δύο εκπαιδευτικών προπλασμάτων Led στο Κέντρο Υγείας Βιάννου

Παραδόθηκαν σήμερα τα δύο εκπαιδευτικά προπλάσματα με led στους γιατρούς του Κ.Υ Βιάννου Χαράλαμπο Πρινολάκη και Μανώλη Κονδυλάκη. Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό πρόπλασμα Ενήλικα με LED με Μετρονόμο & Τσάντα Μεταφοράς καθώς και για ένα εκπαιδευτικό πρόπλασμα Βρέφους Α' Βοηθειών με Led Μετρονόμο και Τσάντα Μεταφοράς. Τα παραπάνω θα χρησιμοποιηθούν στο Κέντρο Υγείας για εκπαιδευτικούς σκοπούς τόσο στο προσωπικό όσο και σε εθελοντές.

Οι γιατροί του Κέντρου Υγείας ευχαρίστησαν τον Δήμο Βιάννου για την προσφορά αυτή αλλά και για τη γενικότερη συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων του τόπου. Ο Δήμαρχος Βιάννου, κ. Παύλος Μπαριτάκης, μεταξύ άλλων ανάφερε ότι στηρίζομε την προσπάθεια των ιατρών και του προσωπικού του Κέντρου Υγείας, είμαστε κοντά με ότι βοήθεια μπορούμε να προσφέρουμε. Σε λίγες μέρες από σήμερα θα μεταφερθεί το Περιφερειακό Ιατρείο Εμπάρου στο ανακαινισμένο κτίριο του πρώην αστυνομικού σταθμού, αλλά ταυτόχρονα προχωράμε και σε παρεμβάσεις που αφορούν τα την αγορά ακινήτων για την κατασκευή νέων κτιρίων των Περιφερειακών ιατρείων Κερατόκαμπου και Πεύκου στο οποίο έγινε ήδη η αγορά του ακινήτου.

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA