Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Ένταξη Έργου: «Βελτίωση Υδροληψίας οικισμών Άνω Βιάννου, Κάτω Βιάννου, και Χόνδρου»
Ένταξη Έργου: «Βελτίωση Υδροληψίας οικισμών Άνω Βιάννου, Κάτω Βιάννου, και Χόνδρου» PDF Print
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΤΗΛ: 2895340177
Άνω Βιάνννος, 15-03-2013

Δελτίο τύπου

Ένα σημαντικό έργο για το Δήμο Βιάννου με προϋπολογισμό 825.234,00 ευρώ, εντάσσεται με απόφαση του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, στο Ε.Π. Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007-2013, με τη συγχρηματοδότηση τού Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και Εθνικών Πόρων.

Το έργο με τίτλο «Βελτίωση Υδροληψίας οικισμών Άνω Βιάννου, Κάτω Βιάννου, και Χόνδρου» περιλαμβάνεται στο εγκεκριμένο ΟΣΑΠΥ του Δήμου Βιάννου. Η μελέτη του έργου συντάχθηκε και ολοκληρώθηκε και υποβλήθηκε στην παραπάνω πρόσκληση από τις Τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου.

Το έργο αφορά στα παρακάτω:

Α) Την Αξιοποίηση της γεώτρησης στην θέση Σπαρτί του Δήμου Βιάννου, την αντικατάσταση του κεντρικού αγωγού ύδρευσης στον οικισμό Άνω Βιάννου και κατασκευή νέου αγωγού περισυλλογής των ομβρίων. Προβλέπεται επίσης η κατασκευή δυο νέων δεξαμενών ύδρευσης μια στην θέση Σπαρτί και μια στην Περβόλα Χόνδρου.

Β) Την μεταφορά με νέο σύγχρονο δίκτυο ύδρευσης νερού από την γεώτρηση στο Σπαρτί στους οικισμούς Χόνδρου και Κάτω Βιάννου.

Το συγκεκριμένο έργο έρχεται να επιλύσει ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων για την ποιοτική αναβάθμιση των δικτύων ύδρευσης αλλά κυρίως της ποιότητας του ποσίμου νερού.

Θα ακολουθήσει άμεσα η δημοπράτηση του έργου και η κατασκευή του αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2013

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA