Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Εκδηλώσεις Η συμμετοχή του Δήμου Βιάννου στο 7ο Παγκρήτιο Forum
Η συμμετοχή του Δήμου Βιάννου στο 7ο Παγκρήτιο Forum PDF Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Άνω Βιάννος 24-03-2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία η συμμετοχή του Δήμου Βιάννου στο 7ο Παγκρήτιο Forum προώθησης κρητικών προϊόντων στα κρητικά ξενοδοχεία και στα δίκτυα διανομής- super market που διοργανώθηκε από τα Επιμελητήρια Κρήτης το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (ΔΕΚΚ). Στο περίπτερο του Δήμου παρουσιάσθηκαν αρκετά αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα όπως μέλι, τυριά, ελαιόλαδο, κηπευτικά, μπανάνες αρτοσκευάσματα, παραδοσιακά προϊόντα από ελαιόλαδο, κλπ που διέθεσαν οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι, και φορείς του Δήμου, ενώ εξαιρετικό ήταν το ενδιαφέρον που έδειξαν για τα Βιαννίτικα προϊόντα οι επαγγελματίες που επισκέφτηκαν το περίπτερο.
Ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης τόνισε την εξαιρετική σημασία που έχουν για τον πρωτογενή τομέα αυτές οι εκδηλώσεις και έδωσε τα συγχαρητήρια στα Επιμελητήρια και στους λοιπούς φορείς που διοργάνωσαν και στήριξαν με επιτυχία το 7ο Παγκρήτιο Forum προώθησης των κρητικών προϊόντων. Δήλωσε επίσης ότι ο Δήμος με την συμμετοχή του και σε άλλες εκθέσεις, θα συνεχίσει την προσπάθεια για την προώθηση και προβολή των προϊόντων του τόπου. Τέλος ευχαρίστησε τους παραγωγούς , τους κτηνοτρόφους και αγροτικούς φορείς του Δήμου που συμμετείχαν με τα προϊόντα τους και οι οποίοι με αλφαβητική σειρά είναι:
1. Αγαπουλάκης Εμμανουήλ του Ελευθερίου, 2. Αγροτικός Συνεταιρισμός Εμπάρου, 3."Ζαχαροπλαστείο Αδάμης" Πετράκης Δημήτρης, 4."Βιέννα" ομάδα ελαιοπαραγωγών Βιάννου, 5. Γουρνιεζάκης Χρήστος , 6. "Ελιάς έργον" Κρητικού Ειρήνη, 7. "Έργανος" Συνεταιρισμός Γυναικών, 8.Ζερβουδάκης Γεώργιος του Εμμανουήλ, 9. Ζερβουδάκης Γεώργιος τ Ιωάννη, 10. Ζερβουδάκης Εμμανουήλ του Ιωάννη, 11.Κολιακουδάκη Μαρία, 12. Κονσολάκης Δημήτρης, 13. Μαρκογιαννάκης Εμμανουήλ του Χρήστου, 14. Ομάδα μπανανοπαραγωγών Άρβης, 15. Παπαδογιαννάκης Πολυχρόνης 16. Πετράκης Ιωάννης του Εμμανουήλ, 17. Ποντικάκης Σπύρος, 18. " Ποτοεμπορική Βιάννου" Κουφαλιτάκης Χαρίλαος, 19.Προεστάκη Γλυκερία, 20. Σταυρακάκης Νικόλαος "Αμυγδαλιανός", 21. Ψαρολογακης Εμμανουήλ.

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA