Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Εκδηλώσεις Κονδυλάκεια 2019 - Δημοτική Χορωδία Βιάννου «Στάθης Μάστορας»
Κονδυλάκεια 2019 - Δημοτική Χορωδία Βιάννου «Στάθης Μάστορας» PDF Εκτύπωση

Το Σάββατο 17 Αυγούστου και ώρα 20:30 το βράδυ, στην πλατεία «πλακάδο» δίπλα στον παραδοσιακό νερόμυλο στην Άνω Βιάννο, η Δημοτική Χορωδία Βιάννου «Στάθης Μάστορας», υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Ορέστη Κουσαθανά

Με μουσικές παραστάσεις που περιλαμβάνουν τραγούδια του έντεχνου ελληνικού ρεπερτορίου, που θα ερμηνεύσει η Δημοτική Χορωδία Βιάννου «Στάθης Μάστορας», υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Ορέστη Κουσαθανά, συνεχίζονται το Σάββατο 17 Αυγούστου στην πλατεία «πλακάδο» δίπλα στον παραδοσιακό νερόμυλο στην Άνω Βιάννο τα Κονδυλάκεια 2019 στον Δήμο Βιάννου. Η εκδήλωση οργανώνεται από τον Δήμο Βιάννου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Βιάννου.

Ώρα έναρξης είναι στις 20:30 το βράδυ και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η Δημοτική Χορωδία Βιάννου «Στάθης Μάστορας», αθόρυβα, αλλά ουσιαστικά, έχει κάνει τεράστια βήματα και πλέον είναι καταξιωμένη, όχι μόνον στο Δήμο Βιάννου, αλλά γενικότερα στην Κρήτη. Μαέστρος και χορωδοί εργάζονται αθόρυβα αλλά ουσιαστικά και, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες του εγχειρήματος, έχουν αξιόλογο έργο να επιδείξουν, έχοντας δημιουργήσει σημαντικό ρεπερτόριο από το έντεχνο και δημοτικό μας τραγούδι. Η Δημοτική Χορωδία Βιάννου «Στάθης Μάστορας», μετρά ήδη πολλές συμμετοχές στις διοργανώσεις του Δήμου Βιάννου, τα «Κονδυλάκεια», και έχει αποσπάσει θετικότατες κριτικές.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι σε όλη αυτή την προσπάθεια, τα μέλη της Χορωδίας, μοιράζονται μεταξύ τους την αγάπη και τη χαρά για την ποιοτική μουσική και ειδικότερα για το χορωδιακό τραγούδι. Ιδιαίτερη αναφορά οφείλεται στην κ. Λίτσα Δογραματζή, η οποία δώρισε το πιάνο της στην Χορωδία «Στάθης Μάστορας».

 

Καθοριστικής σημασίας για την πρόοδο της Χορωδίας είναι η συνεισφορά του Δασκάλου και Μαέστρου κ. Ορέστη Κουσαθανά.


Οργάνωση: Δήμος Βιάννου
Συνδιοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Βιάννου
Ώρα έναρξης στις 20:30
Είσοδος Ελεύθερη


Δείτε όλες τις εκδηλώσεις εδώ.

 

Kondylakeia-2019-Dimotiki-Chorodia-Viannou-Stathis-Mastoras

 

Kondylakeia-2019-Dimotiki-Chorodia-Viannou-Stathis-Mastoras

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA