Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Εκδηλώσεις Δημοτική Χορωδία «Στάθης Μάστορας» στα «Κονδυλάκεια 2018»
Δημοτική Χορωδία «Στάθης Μάστορας» στα «Κονδυλάκεια 2018» PDF Εκτύπωση

Άνω Βιάννος 21 Ιουλίου 2018

Με μουσικές παραστάσεις από τnν Δημοτική Χορωδία Βιάννου «Στάθης Μάστορας», συνεχίζονται την Κυριακή 22 Ιουλίου στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Βασιλείου και την Δευτέρα 23 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία της Ψαρής Φοράδας, τα «Κονδυλάκεια 2018» στον Δήμο Βιάννου.

Οι εκδηλώσεις οργανώνονται από τον Δήμο Βιάννου, σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Αγίου Βασιλείου και Καλαμίου αντίστοιχα.

Η ώρα έναρξης είναι στις 20:30 και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και πέντε χρόνια έχει επιτευχθεί ένας μεγάλος στόχος κοινωνικής και πολιτισμικής αξίας. Πρόκειται για την Δημοτική Χορωδία Βιάννου «Στάθης Μάστορας», η οποία, αθόρυβα, αλλά ουσιαστικά, έχει κάνει τεράστια βήματα και πλέον είναι καταξιωμένη, όχι μόνον στο Δήμο Βιάννου, αλλά γενικότερα στην Κρήτη. Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες του εγχειρήματος, μαέστρος και χορωδοί εργάζονται αθόρυβα αλλά ουσιαστικά, και έχουν δημιουργήσει ένα σημαντικό ρεπερτόριο από σπουδαία τραγούδια των μεγάλων μας συνθετών.

Αξιόλογο είναι το γεγονός, ότι σε όλη αυτή την προσπάθεια, τα μέλη της Χορωδίας, μοιράζονται μεταξύ τους την αγάπη και τη χαρά για την ποιοτική μουσική και ειδικότερα για το χορωδιακό τραγούδι. Ιδιαίτερη αναφορά οφείλεται στην κ. Λίτσα Δογραματζή, η οποία δώρισε το πιάνο της στην Χορωδία «Στάθης Μάστορας».

Καθοριστικής σημασίας για την πρόοδο της Χορωδίας είναι η συνεισφορά του Δασκάλου και Μαέστρου κ. Ορέστη Κουσαθανά.

 

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA