Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Υπογραφή Σύμβασης του Έργου «Πρόληψη και αντιμετώπιση ζηµιών και καταστροφών που προκαλούνται από Θεοµηνίες-Επισκευή ∆ηµοτικών δρόµων κατασκευή νέων τεχνικών του Δήμου Βιάννου»
Υπογραφή Σύμβασης του Έργου «Πρόληψη και αντιμετώπιση ζηµιών και καταστροφών που προκαλούνται από Θεοµηνίες-Επισκευή ∆ηµοτικών δρόµων κατασκευή νέων τεχνικών του Δήμου Βιάννου» PDF Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Άνω Βιάννος 12-01-2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεκινά η κατασκευή του έργου «Πρόληψη και αντιμετώπιση ζηµιών και καταστροφών που προκαλούνται από Θεοµηνίες-Επισκευή ∆ηµοτικών δρόµων κατασκευή νέων τεχνικών του Δήμου Βιάννου», προϋπολογισμού 100.000,00 €, τη σύμβαση υλοποίησης του οποίου υπέγραψε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, παρουσία των Αντιδημάρχων Νικήτα Γιαμαλάκη, Μανώλη Αγαπουλάκη, καθώς και της διευθύντριας Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κας Μαρία Νερατζάκη, με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.
Με το έργο αυτό ο ∆ήµος Βιάννου θα προχωρήσει στην ασφαλτόστρωση δηµοτικού δρόµου εντός οικισµού Άρβης, την τσιμεντόστρωση δρόµου και την κατασκευή νέων τεχνικών στην περιοχή Δέρµατος, καθώς και στην τοποθέτηση κιγκλιδωµάτων στη γέφυρα του ποταµού Αναποδάρη.
Το έργο χρηματοδοτείται από τη ΣΑΕ 055 µε αριθµό 2003ΣΕ05500005, σύµφωνα µε την υπ΄αρ. 38313/02-11-2015 απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών µε το ποσό των 100.000,00 €.
Με την στήριξη και την Χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών προχωράμε σε σημαντικές παρεμβάσεις σε περιοχές του Δήμου μας που αφορούν τον Οικισμό της Άρβης αλλά και την δημοτική οδό στην περιοχή της Δερμάτου. Αναγκαίες έργα για την αποκατάσταση της προσβασιμότητας στις συγκεκριμένες περιοχές παρέμβασης. Ευχαριστούμε τον Υπουργό Εσωτερικών που χρηματοδοτεί το σύνολο του προϋπολογισμού του έργου. Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε για τον Δήμο μας ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες παρεμβάσεις την συνέχεια.

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA