Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ιατρικές Εξετάσεις στην Βιάννο
Ιατρικές Εξετάσεις στην Βιάννο PDF Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Πληρ. Θεοδοσάκη Ζαχαρένια
Τηλ 2895340177- Φαξ 2895022860
Κινητό: 6944361368
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Άνω Βιάννος 22-03-2015

Με επιτυχία και τη μεγάλη συμμετοχή δημοτών πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 21 Μαρτίου οι δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στον Δήμο Βιάννου προσφορά του Παραρτήματος ΑΧΕΠΑ Ηρακλείου σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Άνω Βιάννου.

Οι γιατροί που προσέφεραν δωρεάν τις υπηρεσίες τους προς τους Δημότες της Βιάννου είναι οι: Λιαπάκης Μάριος καρδιολόγος, Βρέντζος Εμμανουήλ Ω.Ρ.Λ, Μεραμβελιωτάκης Νικόλαος παθολόγος, Καργάκης Εμμανουήλ ψυχολόγος, και Χρονάκη Εμμανουέλα Πνευμονολόγος.

Από τους γιατρούς εξετάσθηκαν συνολικά 140 δημότες κάθε ηλικίας και δόθηκαν, εξειδικευμένες συμβουλές υγείας, ξεχωριστά για τον κάθε πολίτη για το ιατρικό του θέμα.

Προτεραιότητά μας είναι να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την Τρίτη Ηλικία, τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, και όλους τους Δημότες μας που έχουν ανάγκη ιατρικής φροντίδας, ανέφερε ο Δήμαρχος Βιάννου, ενώ πρόσθεσε πως η παραπάνω δράση θα συνεχισθεί σε συνεργασία και με άλλους Φορείς και Συλλόγους.

Παράλληλα ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο των ΑΧΕΠΑ Ηράκλειου τους γιατρούς που έλαβαν μέρος, την Διεύθυνση και το προσωπικό του Κ.Υ. Άνω Βιάννου, καθώς και το προσωπικό από τις δομές του Δήμου Βοήθεια στο Σπίτι, και ΚΗΦΗ. που συμμετείχαν ενεργά στην όλη διαδικασία.

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA