Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ψήφισμα Συμπαράστασης για την Κινητοποίηση των Αγροτών
Ψήφισμα Συμπαράστασης για την Κινητοποίηση των Αγροτών PDF Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Πληροφορίες: Ζαχαρένια Θεοδοσάκη

Τηλέφωνο 2895340177
Fax 2895022860
Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Άνω Βιάννος 03-02-2014

Ψήφισμα Συμπαράστασης για την Κινητοποίηση των Αγροτών

Για άλλη μια φορά οι Αγρότες του Ηρακλείου είναι αναγκασμένοι να διαμαρτυρηθούν προς την Ελληνική κυβέρνηση για τα νέα μέτρα φορολόγησης τους. Μέτρα τα οποία το Υπουργείο Οικονομικών επέβαλε χωρίς να προηγηθεί ο απαιτούμενος διάλογος όπως δικαίως το ζητούσαν και το επιδίωκαν οι αγρότες εδώ και ένα χρόνο.

Η αποσπασματική έκδοση εγκύκλιων δεν λύνει το πρόβλημα, απεναντίας δημιουργεί σύγχυση και περισσότερα προβλήματα στην εφαρμογή τους.

Καλούμε τον Υπουργό Οικονομικών να ακούσει τα προβλήματα των Αγροτών, και να δώσει λύσεις έστω και την τελευταία στιγμή στη βάση των δίκαιων αιτημάτων που έχουν τεθεί.

Ο Δήμος Βιάννου που ως γνωστό στηρίζεται στην Αγροτική παραγωγή και Οικονομία, στέκεται δίπλα στους δοκιμαζόμενους αγρότες και στηρίζει τα αιτήματα τους.

Το παρών ψήφισμα να κοινοποιηθεί στον Υπουργό Οικονομικών, στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων και στους Βουλευτές Ηρακλείου.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΑΡΙΤΑΚΗΣ

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA