Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Τα κάλαντα των Χριστουγέννων στον Δήμαρχο Βιάννου από τους μαθητές της ΣΤ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Άνω Βιάννου
Τα κάλαντα των Χριστουγέννων στον Δήμαρχο Βιάννου από τους μαθητές της ΣΤ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Άνω Βιάννου PDF Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Τηλέφωνο 2895340177
Fax 2895022860
Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Άνω Βιάννος 23-12-2013

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων στον Δήμαρχο Βιάννου

Τα έψαλαν στον δήμαρχο Βιάννου κ. Παύλο Μπαριτάκη στους Αντιδημάρχους και στο προσωπικό του Δήμου, τα κάλαντα των Χριστουγέννων οι μαθητές της έκτης τάξης του Δημοτικού Σχολείου Άνω Βιάννου. Από νωρίς το πρωί οι μικροί μαθητές συνοδευόμενοι από την δασκάλα τους κα Μαρία Παπαδημητροπούλου, επισκέφτηκαν το Δημαρχείο και έψαλαν τα παραδοσιακά κάλαντα με την συνοδεία μαντολίνου . Ο δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης άκουσε με μεγάλη χαρά και συγκίνηση τις γιορτινές μελωδίες από τους μικρούς μαθητές και ευχήθηκε σε όλους ολόψυχα καλές γιορτές να έχουν ένα ευτυχισμένο Νέο Έτος με υγεία, δύναμη, κουράγιο και δημιουργικότητα. Παράλληλα προέτρεψε τους μαθητές να συντηρούν τα ιδιαίτερα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου, ειδικά σε αυτήν την δύσκολη χρονική περίοδο για τη χώρα, καθώς αποτελούν τόσο πηγή δύναμης και έμπνευσης όσο και διέξοδο από τα άγχη και τα προβλήματα του καθημερινού αγώνα.

Στ Δημοτικού Σχολείου Άνω Βιάννου

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Ο καιρός
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA
Διαύγεια