Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Η Γ΄ Γυμνασίου Κεφάλου της Κω στο πλαίσιο Εκπαιδευτικών Εκδρομών τους έδωσαν την παρουσία τους στο Μουσείο Ολοκαυτώματος και στο Ηρώο μνήμης στα Αμιρά Βιάννου
Η Γ΄ Γυμνασίου Κεφάλου της Κω στο πλαίσιο Εκπαιδευτικών Εκδρομών τους έδωσαν την παρουσία τους στο Μουσείο Ολοκαυτώματος και στο Ηρώο μνήμης στα Αμιρά Βιάννου PDF Εκτύπωση

Την Παρασκευή 19-4-2024 οι μαθητές και μαθήτριες της Γ' Γυμνασίου Κεφάλου της Κω στο πλαίσιο εκπαιδευτικών εκδρομών τους με συνοδεία καθηγητών και γονέων έδωσαν την παρουσία τους στο Μουσείο Ολοκαυτώματος και στο Ηρώο μνήμης στα Αμιρά Βιάννου.

Ξεφυλλίζοντας τις μαύρες σελίδες της ιστορίας αυτού του τόπου με τις μαρτυρικες μαζικές εκτελέσεις 461 ανθρώπων οι αναφορές στα μωρά που εκτελέστηκαν στους 3 μικρούς μας ηρωες (Βερβελακια) έδωσαν μοναδικό μάθημα στα παιδιά μας και στους μεγάλους.

Η μνήμη στην Ιστορία μήνυμα Ειρήνης και Δικαίωσης.

Η ξενάγηση έγινε από την κα. Ινιωτάκη Δέσποινα όπου εκ' μέρους του δημάρχου του Δήμου Βιάννου κ. Μπαριτάκη Παύλου ευχαρίστησε μαθητές καθηγητές και γονείς και δή τήν κα. Κοκαλάκη Χρυσή, καθηγήτρια του σχολείου και διοργανώτρια της εκπαιδευτικής εκδρομής.

 

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA