Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός για το 2024 από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης
Εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός για το 2024 από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης PDF Εκτύπωση

Με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, έγινε γνωστό πως εγκρίνεται ο Προϋπολογισμός και το Ολοκληρωμένο πλαίσιο Δράσης (Ο.Π.Δ.) για το οικονομικό έτος 2024.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την απόφαση της Γραμματέως της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Μαρίας Κοζυράκη, η οποία κοινοποιήθηκε, τόσο στο Υπουργείο Εσωτερικών, όσο και στο Παρατηρητήριο Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ, ο Προϋπολογισμός εγκρίθηκε, καθώς όπως επισημαίνεται σχετικά στο έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης: «Αποφασίζουμε ότι, η υπ' αριθμ. 33/2024 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βιάννου, αναφορικά με την έγκριση του Προϋπολογισμού και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης του Δήμου για το έτος 2024 - αφού ελέγχθηκε ως προς τη νομιμότητά της - βρέθηκε νόμιμη».

Ενας έλεγχος που έγινε όπως αυτός προβλέπεται από τις ισχύουσες διατάξεις. Αξίζει να σημειωθεί πως το συνολικό ποσό του Προϋπολογισμού είναι πλήρως ισοσκελισμένο και ανέρχεται σε 19,6 εκ. ευρώ περίπου.

«Μετά και από την έγκριση του Προϋπολογισμού, έχουμε στα χέρια μας ένα σημαντικό εργαλείο και προχωράμε με σταθερά βήματα, στην εφαρμογή του σχεδιασμού που έχουμε εκπονήσει και ήδη «τρέχουμε» στο Δήμο Βιάννου.

Ο Προϋπολογισμός για το 2024, είναι καταρτισμένος με τρόπο ισορροπημένο και συγκροτημένο, με στόχο αφενός τη διαχείριση των εσόδων και εξόδων του Δήμου, αφετέρου να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα που έχουμε καταρτίσει, με στόχο την υλοποίηση παρεμβάσεων και έργων για την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών», επισήμανε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης.

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA