Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ομιλητής στο 3ο Forum του ΣΠΑΥ ο Παύλος Μπαριτάκης, με θέμα: «Η Tεχνητή Νοημοσύνη στην Υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας στην Αυτοδιοίκηση»
Ομιλητής στο 3ο Forum του ΣΠΑΥ ο Παύλος Μπαριτάκης, με θέμα: «Η Tεχνητή Νοημοσύνη στην Υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας στην Αυτοδιοίκηση» PDF Εκτύπωση

Τις θέσεις του σχετικά με τις προοπτικές και τις δυνατότητες που υπάρχουν για την Τοπική Αυτοδιοίκηση μέσα από τη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης στην Πολιτική Προστασία, θα αναπτύξει ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, στη διάρκεια του 3ου FORUM του ΣΠΑΥ (Σύνδεσμος Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού).

Το συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Συνεδριακό - Πολιτιστικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», στις 11 και 12 Μαρτίου, έχει τίτλο: «Τεχνητή Νοημοσύνη - Ανθεκτικές Πόλεις: Το Μέλλον της Αυτοδιοίκησης», με τον κ. Μπαριτάκη να είναι ομιλητής στη θεματική Ενότητα για τις: «Κλιματικά ουδέτερες πόλεις - Ο μεγάλος στόχος της νέας δεκαετίας».

Το συνέδριο γίνεται με απώτερο στόχο την ουσιαστική και εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων όλων των συνεργαζόμενων φορέων και Δήμων για το πως να αντιμετωπίζουν, να προσαρμόζονται και να ανακάμπτουν από διάφορες μορφές κρίσεων, ιδιαίτερα σε σχέση με την κλιματική αλλαγή μέσω της ανθεκτικότητας σε φυσικές καταστροφές σε συνδυασμό με την αξιοποίηση της τεχνολογίας.

Σημειώνεται ότι στη διάρκεια του συνεδρίου, στο οποίο θα μετάσχουν Δήμαρχοι και επιστήμονες από όλη την Ελλάδα, αναμένεται να πραγματοποιηθεί - μεταξύ άλλων - η υπογραφή της Ιδρυτικής Διακήρυξης για τη δημιουργία του Δικτύου Δήμων για την Πολιτική Προστασία, την Ανθεκτικότητα και την Αειφορία.

 

Σχετικά αρχεία

Ανακοίνωση - Αρχείο pdf (283 KB)

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA