Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Αλλαγές στις Τραπεζικές Υπηρεσίες για την Εξυπηρέτηση των Πολιτών
Αλλαγές στις Τραπεζικές Υπηρεσίες για την Εξυπηρέτηση των Πολιτών PDF Εκτύπωση

Ο Δήμος Βιάννου στα πλαίσια της αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει στους πολίτες και τις επιχειρήσεις, ανακοινώνει ότι από σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, το Ταμείο του Δήμου θα λειτουργεί καθημερινά από τις 8 π.μ. έως τη 1.30 μ.μ. και θα δέχεται πληρωμές με πιστωτικές - χρεωστικές κάρτες, καθώς και μετρητά έως 300 ευρώ.

Ταυτόχρονα το κατάστημα του Ταχυδρομείου στην Άνω Βιάννο θα λειτουργεί καθημερινά και ως υποκατάστημα της Τράπεζας Eurobank, με ημερήσιο όριο ανάληψης το ποσό των 5.000 ευρώ.

Το αργότερο έως τις 30 Μαρτίου 2024, θα έχει τοποθετηθεί ένα νέο ΑΤΜ στον αύλειο χώρο του Ταχυδρομείου Άνω Βιάννου που θα επιτρέπει τις συναλλαγές κατάθεσης και ανάληψης.

Ο Δήμος Βιάννου, το αμέσως επόμενο διάστημα σε συνεργασία πάντα με την τράπεζα Eurobank, θα είναι σε θέση να προσφέρει προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις προς διευκόλυνση της καθημερινότητας τους, τη δυνατότητα εξόφλησης των λογαριασμών τους προς το Δήμο Βιάννου και με κωδικούς RF.

 

Σχετικά αρχεία

Ανακοίνωση - Αρχείο pdf (257 KB)

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA