Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Παύλος Μπαριτάκης: Μια συνάντηση που αποδεικνύει ότι η Βιάννος είναι παντού
Παύλος Μπαριτάκης: Μια συνάντηση που αποδεικνύει ότι η Βιάννος είναι παντού PDF Εκτύπωση

baritakis.jpg
Συνάντηση Δημάρχου Βιάννου Παύλου Μπαριτάκη με τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού Λεωνίδα Ραπτάκη.

Μια απρόσμενη και ταυτόχρονα ευχάριστη συνάντηση με άρωμα... Βιάννου είχε ο κ. Παύλος Μπαριτάκης. Συγκεκριμένα ο δήμαρχος Βιάννου, συναντήθηκε με τον γερουσιαστή των Δημοκρατικών της πολιτείας Rhode Island των Η.Π.Α. και πρόεδρο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού κ. Λεωνίδα Ραπτάκη.

Ο κ. Ραπτάκης, που έλκει την καταγωγή του από τη Βιάννο, εκδήλωσε το ενδιαφέρον του να επισκεφθεί τον τόπο καταγωγής των προγόνων του σε επόμενη επίσκεψη του. Μάλιστα έγινε ήδη η πρώτη συζήτηση για την έναρξη της διαδικασίας επίσκεψης του στο Δήμο Βιάννου με τον κ. Μπαριτάκη, με ορίζοντα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σημειώνεται ότι ο κ. Ραπτάκης βρέθηκε στο Ηράκλειο, με το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού όπου και μετείχε σε συνάντηση εργασίας για την ανάπτυξη των τουριστικών και εμπορικών σχέσεων με την Περιφέρεια Κρήτης και άλλους φορείς του νησιού μας.

«Ήταν μια συνάντηση που απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι η... Βιάννος είναι παντού. Με τον κ. Ραπτάκη, είχαμε μια όμορφη συζήτηση, στη διάρκεια της οποίας, μπήκαν οι βάσεις για την επίσκεψη του στο Δήμο μας - τον τόπο καταγωγής του- το ερχόμενο καλοκαίρι. Μια επιθυμία που εξέφρασε ο ίδιος ο κ. Ραπτάκης, κρατώντας μάλιστα στα χέρια του το βιβλίο της Κατερίνας Ραπτάκη- Δαμουλάκη "Ο μίτος του χρόνου - Αναζητώντας τις ρίζες μου"», είπε ο κ. Μπαριτάκης χαρακτηριστικά.

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA