Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Έκτακτα Προληπτικά Μέτρα PDF Εκτύπωση

Ο Δήμος Βιάννου στο πλαίσιο της πρόληψης εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19, θέτοντας σε εφαρμογή επιπλέον έκτακτα προληπτικά μέτρα, έχοντας υπόψη και τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, καλεί τους πολίτες να μην προσέρχονται στις υπηρεσίες του Δήμου, παρά μόνο για απολύτως αναγκαίες και επείγουσες υποθέσεις.

Από την Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 υπάλληλος του Δήμου ως γραφείο πρώτης υποδοχής στο Δημαρχείο, θα αξιολογεί τα αιτήματα των πολιτών και θα δίνει τις ανάλογες κατευθύνσεις και οδηγίες.

Στο στάδιο επίσης της πρόληψης εξάπλωσης του ιού καλούμε τους πολίτες να φέρουν προστατευτικά μέσα κατά την προσέλευσή τους στο Δημαρχείο.

Ζητάμε την κατανόηση των πολιτών για τα μέτρα αυτά τα οποία λαμβάνονται για την προστασία όλων μας.

Ευελπιστούμε ότι η εφαρμογή αυτών των μέτρων θα αποτρέψει την αναστολή λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου που όλοι απευχόμαστε.

Η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται εναλλακτικά και ως εξής:

Τηλεφωνικά στο 2895 340 146

Ηλεκτρονικά στο e-mail: dviannos@ viannos.gr

Είμαστε σε επαγρύπνηση, παρακολουθούμε τις εξελίξεις, συνιστούμε ψυχραιμία σε όλους. Όχι πανικός, γιατί είναι ο χειρότερος σύμβουλος.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΜΗΝΑΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA