Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Παραδίδεται Νέος Εξοπλισμός Μηχανημάτων στον Δήμο Βιάννου
Παραδίδεται Νέος Εξοπλισμός Μηχανημάτων στον Δήμο Βιάννου PDF Εκτύπωση
Με δύο νέα μηχανήματα ένα χωματουργικό φορτηγό τριαξονικό ωφέλιμου φορτίου 26 τόνων, και ένα ερπυστριοφόρο μεταφερόμενο εκσκαφέα, ενισχύεται από τον Οκτώβριο ο Δήμος Βιάννου, σύμφωνα με την σύμβαση που έχει ήδη υπογραφεί από τον Δήμαρχο Βιάννου και τις προμηθεύτριες εταιρείες.

Ήδη τα μηχανήματα βρίσκονται στην διαδικασία των κατασκευών διαφόρων μηχανικών μερών που προβλέπει η σύμβαση και θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες τόσο τις τεχνικής υπηρεσίες όσο και την υπηρεσία ύδρευσης άρδευσης και αποχέτευσης υποστηρίζοντας την καθημερινή τους λειτουργία. Η δαπάνη της αγοράς τους ανέρχεται στο ποσό των 175.000,00€ και θα καλυφθεί από το Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», στο οποίο έχει ενταχθεί η πράξη με γενικό τίτλο « Προμήθεια νέων μηχανημάτων και εξοπλισμού τις ανάγκες του Δήμου Βιάννου.

Για την προμήθεια των παραπάνω, το αρμόδιο Τμήμα Προμηθειών, του Δήμου Βιάννου, διενήργησε δημόσιο διεθνή ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης ανέφερε:

«Προχωράμε στην ενίσχυση του δημοτικού στόλου οχημάτων και μηχανημάτων, με μηχανήματα που μας είναι απαραίτητα και γινόμαστε ακόμα πιο ευέλικτοι και αποτελεσματικοί στις παρεμβάσεις μας. Θα ήθελα επίσης να τονίσω την έγκαιρη και αποτελεσματική ανταπόκριση και σε αυτήν την περίπτωση, του προγράμματος Φιλόδημος του Υπουργείου Εσωτερικών. Ενός προγράμματος που δίνει λύσεις σε βασικούς τομείς της λειτουργίας της τοπικής Αυτοδιοίκησης, το οποίο και αξιοποιούμε με κάθε ευκαιρία προς όφελος των δημοτών μας. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο κο Γιαμαλάκη που χειρίστηκε και έφερε εις πέρας το σύνολο της διαδικασίας καθώς και την αρμόδια επιτροπή διαγωνισμού του Δήμου Βιάννου».

 

paradidetai-neos-exoplismos-michanimaton-dimo-viannou-1.jpg

 

paradidetai-neos-exoplismos-michanimaton-dimo-viannou-2.jpg

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA