Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Υπογραφή Σύμβασης του Έργου «Αντικατάσταση Τμήματος Δικτύου Ύδρευσης και Αποχέτευσης Οικισμού Κάτω Σύμης και Ττσιμεντόστρωση Δρόμου και Πλατείας Κάτω Γειτονιάς του Οικισμού Κάτω Σύμης του Δήμου Βιάννου»
Υπογραφή Σύμβασης του Έργου «Αντικατάσταση Τμήματος Δικτύου Ύδρευσης και Αποχέτευσης Οικισμού Κάτω Σύμης και Ττσιμεντόστρωση Δρόμου και Πλατείας Κάτω Γειτονιάς του Οικισμού Κάτω Σύμης του Δήμου Βιάννου» PDF Εκτύπωση

Ξεκινούν οι εργασίες που αφορούν τα έργα «Αντικατάσταση τμήματος δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης οικισμού Κάτω Σύμης και Τσιμεντόστρωση δρόμου και πλατείας Κάτω γειτονιάς του οικισμού Κάτω Σύμης του Δήμου Βιάννου» προϋπολογισμού 144.500€, τις συμβάσεις για την υλοποίηση τους υπέγραψε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, με την παρουσία της διευθύντριας της τεχνικής υπηρεσίας Μαρίας Νερατζάκη, με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Τα συγκεκριμένα έργα αφορούν:

  1. Την τσιμεντόστρωση δρόμου και πλατείας Κάτω γειτονιάς του οικισμού Κάτω Σύμης. Θα γίνει εκσκαφή και τοποθέτηση σωλήνων αποχέτευσης σε δρόμο μήκους 47,00 μέτρων. Επίσης θα γίνει τσιμεντόστρωση του παραπάνω δρόμου, τσιμεντόστρωση της πλατείας 462,00 τ.μ. και τσιμεντόστρωση δύο δρόμων μήκους 15,00μμ και 43,00μμ αντίστοιχα.
  2. Κατασκευή δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης, σε διάφορα τμήματα του οικισμού, με σωλήνες πολυαιθυλενίου 3ης γενιάς Φ90/ 10ατμ. και αποχέτευσης από σωλήνες PVC Φ200 σειράς 41 συνολικού μήκους 137,00 μ. με τα αντίστοιχα φρεάτια και τις παροχές ύδρευσης και αποχέτευσης.

Τα έργα χρηματοδοτούνται από τη ΣΑΕΠ002 µε αριθµό ΚΑ 2014ΕΠ50200001- 05 σύµφωνα µε τις υπ΄αρ. 288368/22-11-2018 και 291370/27-11-2018 αποφάσεις του Περιφερειάρχη Κρήτης.

Ο Δήμαρχος Βιάννου δήλωσε σχετικά:

Άλλη μια σημαντική παρέμβαση που αφορά τον οικισμό της Κάτω Σύμης υλοποιούμε στο πλαίσιο του τεχνικού προγράμματος του Δήμου. Πρόκειται για παρεμβάσεις σε υποδομές της Κοινότητας Κάτω Σύμης με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων και επισκεπτών του οικισμού. Θεωρώ υποχρέωση μου να ευχαριστήσω την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Βιάννου για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, καθώς και τον Περιφερειάρχη Κρήτης για την συμβολή του στην χρηματοδότηση του έργου.

 

ypografi-symvasis-ergou-antikatastasi-tmimatos-diktyou-ydrefsis-apochetefsis-kai-tsimentostrosi_dromou-dimou-viannou.jpg

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA