Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Υπογραφή Σύμβασης του Έργου «Αποκατάσταση Ασφαλτόστρωση Δημοτικής Οδού από Επαρχιακή Οδό 33 έως Οικισμό Αφρατί του Δήμου Βιάννου»
Υπογραφή Σύμβασης του Έργου «Αποκατάσταση Ασφαλτόστρωση Δημοτικής Οδού από Επαρχιακή Οδό 33 έως Οικισμό Αφρατί του Δήμου Βιάννου» PDF Εκτύπωση
Ξεκινούν οι εργασίες που αφορούν το έργο «Αποκατάσταση ασφαλτόστρωση δημοτικής οδού από επαρχιακή οδό 33 έως οικισμό Αφρατί του Δήμου Βιάννου» συνολικού προϋπολογισμού 74.000,00 €, την σύμβαση για την υλοποίηση του, υπέγραψε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, με την παρουσία των Αντιδημάρχων Νικήτα Γιαμαλάκη, και Μανώλη Αγαπουλάκη, με την εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Το έργο αφορά την αποκατάσταση της οδού που οδηγεί στον οικισµό Αφρατίου, από την Επαρχιακό οδό 33 μετά την Παναγιά Πεδιάδος (δυτικό τµήµα). Οι εργασίες που θα γίνουν αφορούν την διάνοιξη και κατασκευή τάφρου ομβρίων, την απόξεση του παλιού ασφαλτοτάπητα, και την νέα ασφαλτόστρωση της οδού.

Το έργο χρηματοδοτείται από την ΣΑΕ055 στην οποία είναι ενταγµένο το έργο αριθµ. ΚΑ 2014ΕΠ50200001 της Περιφέρειας Κρήτης, σύµφωνα µε την µε αρ.πρωτ. 288368/22-11-2018 απόφαση του Περιφερειάρχη Κρήτης.

Ο Δήμαρχος Βιάννου δήλωσε σχετικά:
Μια ακόμη σημαντική παρέμβαση που αφορά την ανακατασκευή της οδού που οδηγεί από την επαρχιακή οδό 33 μετά τον οικισμό της Παναγιάς προς τον οικισμό Αφρατί του Δήμου μας μπαίνει σε φάση υλοποίησης. Μετά την ανακατασκευή της δημοτικής οδού από Αφρατί προς Έμπαρο ολοκληρώνουμε τη αποκατάσταση στο σύνολο των δρόμων που συνδέουν τον οικισμό με το κεντρικό επαρχιακό δίκτυο του Νομού. Υλοποιώντας το τεχνικό μας πρόγραμμα και τις δεσμεύσεις μας απέναντι στους δημότες μας, θα ακολουθούσουν ακόμη σημαντικά έργα στο σύνολο της επικράτειας του Δήμου Βιάννου. Θα ήθελα τέλος να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης κο Σταύρο Αρναουτάκη για την χρηματοδότηση του έργου καθώς και την τεχνική μας υπηρεσία για την σημαντική προσφορά της στην υλοποίηση των έργων.

apokatastasi-asfaltostrosi-dimotikis-odou-dimou-viannou.jpg
 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA