Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Υπογραφή Σύμβασης του Έργου «Αποκατάσταση Υποδομών και Δημοτικής Οδοποιίας των Οικισµών Άρβης και Νέας Άρβης των Τ.Κ. Αµιρών, Πεύκου και Αγίου Βασιλείου του Δήμου Βιάννου»
Υπογραφή Σύμβασης του Έργου «Αποκατάσταση Υποδομών και Δημοτικής Οδοποιίας των Οικισµών Άρβης και Νέας Άρβης των Τ.Κ. Αµιρών, Πεύκου και Αγίου Βασιλείου του Δήμου Βιάννου» PDF Εκτύπωση

Ξεκινούν οι εργασίες που αφορούν το έργο «Αποκατάσταση υποδομών και δημοτικής οδοποιίας των οικισµών Άρβης και Νέας Άρβης των Τ.Κ. Αµιρών, Πεύκου, Βαχού, και Αγίου Βασιλείου του Δήμου Βιάννου» συνολικού προϋπολογισμού 210.000,00€, την σύμβαση για την υλοποίηση του, υπέγραψε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, με την παρουσία των Αντιδημάρχων Νικήτα Γιαμαλάκη, και Μανώλη Αγαπουλάκη, με την εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Το έργο αφορά την κατασκευή τάφρων, κατασκευή ή επισκευή ασφαλτικού οδοστρώματος, των λοιπών υποδοµών, και συγκεκριμένα:
Α. Ασφαλτόστρωση χωματόδρομου εντός οικισµού Άρβης µήκους 170,00µµ και πλάτους 5,00µµ με κατασκευή βάσης, υπόβασης, και στρώση κυκλοφορίας.
Β. Ασφαλτοστρώσεις οδοποιίας εντός του οικισμού Άρβης που περιλαμβάνει επισκευή φθαρμένου οδοστρώματος (κεντρικός δρόµος) µήκους 150,00µµ και πλάτους 6,50µµ (απόξεση φθαρμένου οδοστρώματος & στρώση κυκλοφορίας).
Γ. Επισκευή ασφαλτοστρωμένου δρόµου οικισµού Νέας Άρβης που αφορά την επισκευή του φθαρμένου οδοστρώματος µήκους 385,00µµ και πλάτους 5,00µµ με απόξεση φθαρμένου οδοστρώματος & στρώση κυκλοφορίας καθώς και μόρφωση με κατασκευή τάφρου µήκους 385,00µµ. Επίσης θα γίνει τσιμεντόστρωση τμήματος χωματόδρομου στη θέση «Φωνιαλά».
Δ. Επέκταση του τεχνικού και τσιμεντόστρωση του δρόμου στη θέση «Κέντρα» ενώ προβλέπεται και η τσιμεντόστρωση χωματόδρομου μήκους 218,00µµ και πλάτους 5,50µµ στη θέση «Προφήτης Ηλίας».
Ε. Μόρφωση και κατασκευή τάφρου µήκους 300μμ. στο δρόμο Λατόμια Πεύκος.
Ζ. Ασφαλτόστρωση δρόµου Αµιρών-Βαχού που περιλαμβάνει την επισκευή του υπάρχοντος οδοστρώματος (απόξεση φθαρμένου οδοστρώματος & στρώση κυκλοφορίας).
Το έργο χρηματοδοτείται από τη ΣΑΕ 055 µε αριθµό 2003ΣΕ05500005, σύµφωνα µε την υπ΄αρ. 24475/31-05-2018 απόφαση του Υφυπουργού Εσωτερικών.


Ο Δήμαρχος Βιάννου δήλωσε σχετικά:
Με χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών προχωράμε σε σημαντικές παρεμβάσεις που αφορούν σε αποκατάσταση των υποδομών και συγκεκριμένα αναβάθμιση της δημοτικής οδοποιίας στους οικισμούς Άρβης Νέας Άρβης Λατόμια κλπ Υλοποιώντας το τεχνικό μας πρόγραμμα συνεχίζουμε καθημερινά με στοχευμένες ενέργειες να δίνουμε λύσεις σε θέματα υποδομών και όχι μόνο. Ανάλογες συμβάσεις θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες ως αποτέλεσμα της προσπάθειας που έχουμε καταβάλει όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, καταγράφοντας τα προβλήματα των Τοπικών Κοινοτήτων και κυρίως διεκδικώντας τις ανάλογες χρηματοδοτήσεις είτε από την Περιφέρεια Κρήτης είτε από τα αντίστοιχα Υπουργεία. Οφείλω να ευχαριστήσω την τεχνική υπηρεσία για την ολοκλήρωση της διαδικασίας από την μελέτη μέχρι την υπογραφή της σύμβασης αλλά και τον πρώην Υπουργό Εσωτερικών κο Χαρίτση για την χρηματοδότηση του έργου.

ypografi-symvasis-apokatastasi-ypodomon-kai-dimotikis-odopoiias.jpg

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA